JojoFashion te pune în valoare cu ajutorul rochiilor elegante

O rochie de seară este un obiect vestimentar adorat de femei pentru a fi purtată la evenimente speciale la care urmează să participe. Ocaziile deosebite din viața noastră precum nunta, botezul, balul sau banchetul sunt momente în care principala noastră preocupare este să alegem o rochie care să ne pună în evidență.

Cum alegem rochia potrivită

Invitația la un anumit eveniment reprezintă un motiv de bucurie. Însă, prima noastră dilemă este cu ce ne vom îmbraca. În funcție de rochia aleasă vom alege bijuteriile și pantofii, machiajul și coafura. Este necesar să ținem cont de tipul de eveniment la care vom participa. Dacă se impune un anumit dress code ideal ar fi să îl respectăm. Locația în care se ține evenimentul este posibil să impună un outfit-ul cu care trebuie să ne prezentăm. Este ideal să ne documentam din timp cu privire la aceste detalii pentru a nu face o alegere greșită.

Anotimpul în care ne aflăm ne impune în mare măsură alegerea unui anumit tip de material pentru acele rochii de ocazie, precum cele de pe JojoFashion, pe care ne dorim să le purtăm. Pentru că ne dorim ca rochia aleasă să ne avantajeze silueta,  vom opta pentru un model adecvat siluetei corpului nostru.

O rochie de ocazie este o piesă vestimentară de rezistență care trebuie să ne reflecte feminitatea, senzualitatea si personalitatea. Ea trebuie să ne pună în evidență și să ne scoată atuurile în evidență de aia trebuie să ne cunoaștem foarte bine corpul.

Alege o rochie de nuntă potrivită stilului tău

Nu este corect să alegem o rochie în care ne simțim incomod sau în care nu ne place cum arătăm.  Multe persoane au un stil vestimentar bine definit și lor le este ușor să știe ce alegeri vor face. Însă, sunt și persoane care se află în pană de idei și își găsesc inspirația în mediul online sau pe reviste dedicate ținutelor de purtat pe covorul roșu. O rochie are menirea de a reflecta bunul gust și valorile acelei persoane care o poartă. Pentru nuntă, mulți dintre specialiștii recomandă rochiile lungi. Petrecerile de tip cocktail sunt perfecte dacă ne orientăm către o rochie elegantă și rafinată, midi sau lungă, care să se așeze pe linia corpului.

Accesorizarea rochiei de seară

După ce vedem mai multe modele de modele de rochii de nunta și o vom alege pe cea care ne place mai mult, ne gândim la felul în care o vom accesoriza. Rochia pe care o purtăm este vedeta însă accesoriile au un rol major în definirea acesteia. Vom fi atente și ne vom preocupa să alegem acele accesorii care să nu încarce ținuta pe care o vom purta. Este important să stabilim un echilibru între materialul rochiei pe care o purtăm și cel al bijuteriilor cu care completăm ținuta.

O brățară delicată sau un colier fin și subțire este absolut suficientă pentru a ne pune în evidență mâinile. Ar fi de preferat să evităm ceasul pentru că nu se asociază foarte bine cu ținutele elegante. Dacă avem o rochie de ocazie care este accesorizată, potrivit ar fi  să renunțăm la bijuterii și să optăm, cel mult, pentru un accesoriu pentru păr sau o pereche de cercei finuți.

Rochia de seară este arma pe care o avem la dispoziție pentru a străluci la o petrecere. De aceea, nu ne vom grăbi cu alegerea ei. Este bine să ținem cont de orice detaliu și să alegem un model potrivit pentru noi.

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

18 comentarii

          1. Nu sunt eu mare purtătoare de rochii, însă cea aurie este absolut minunata… M-as încumetă sa port una

  1. Sunt foarte frumoase aceste rochii și important este să știm să ne alegem rochia potrivită și în care să ne simțim bine în ea .

  2. Ce super sunt . Anul acesta o sa fiu nasa si cred ca prima rochie este superbă. Mai trebuie să slăbesc un pic , dar merita. Multumesc pt recomandare!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.