Alege decorațiunile potrivite casei tale

În orice casă, decorațiunile sunt foarte importante. Acestea reușesc să definească frumusețea unui dormitor, a livingului sau a bucătăriei. Sunt mai multe aspecte de care putem ține cont când ne dorim să creăm o anumită ambianță în casa noastră. Tipul de încăpere din locuință, stilul casei, preferintele noastre sunt aspecte care ne determină să alegem anumite decorațiuni pentru casa noastră.

Stilul casei

Este aproape obligatoriu să avem decorațiuni în fiecare cameră a locuinței noastre, iar pe Biano.ro se găsesc diverse modele care vă pot inspira. Ar fi de preferat să nu creăm o ambianță obositoare ci una care să ne încarce de energie pozitivă. Decorațiunile pot reusi să creeze un loc primitor, pot masca anumite lipsuri și reușesc să aducă un plus casei noastre. Avem posibilitatea de a crea orice stil ne dorim în casă noastră.

Stilul vintage se poate crea cu ajutorul decorațiunilor complexe. Acestea trebuie să se completeze cu toate corpurile de mobilier din încăperea în care vrem să le folosim. Putem să ne concentrăm asupra pernelor în forme și nuanțe potrivite pentru canapeaua și fotoliul din living.

Draperiile trebuie alese cu grijă pentru că ferestrele ne aduc multă lumină. În funcție de câtă lumină vrem să vină din zona geamurilor putem alege nuanța acestor draperii. Pentru dormitor putem să ne orientăm către stilul romantic. Culorile pastel pot să ne fie de ajutor în crearea acestui stil. Nici pereții din dormitor nu trebuie neglijați. Putem alege un tapet tematic, cu mesaj sau cu o imagine plină de romantism. Dacă nu vrem să alegem un tapet am putea să alegem un tablou potrivit pentru camera destinată dormitorului.

Pentru adepții stilului clasic sunt ideale acele decorațiuni care se dovedesc a fi foarte utile. Se remarcă o tendință pentru îmbinarea stilului modern cu cel tradițional. Decorațiunile cu motive etnice, tradiționale sunt foarte apreciate. Le putem evidenția prin tapet, crearea unui colț special, o masă de lemn accesorizată cu o față de masă cusută manual sau obiecte din lut lucrate manual.

Decorațiuni utile, dar de efect

Oglinzile au un mare rol în orice casă. O oglinda sau chiar o ramă din lemn argintiu poate aduce un plus de eleganță pentru livung-ul nostru. O masă de cafea Smithers poate să ne ajute să avem parte de momente de răsfăț petrecute pe terasa sau balconul casei noasre. Un set pentru patru persoane, de masă și scaune este de nelipsit din orice bucătărie. Decorațiunile sunt foarte importante pentru locuință noastră pentru că reușesc să ne creeze un plus de confort.

Covorul este ultimul detaliu pe care aș vrea să-l mai am în vedere. Nu șchimb foarte des covoarele din cameră, dar în ceea ce privește livingul îmi place să fac schimbări ceva mai des pentru că am impresia că se schimbă mult designul casei chiar dacă mobila rămâne aceeași. Din 2 în 2 ani fac achiziții noi în acest sens și îmi place mult cum se schimbă camera. Chiar vă recomand să încercați acest truc pentru că vă asigur că funcționează.

Care sunt decorațiunile care vă plac sau care sunt cele mai prezente în casa voastră?

You may also like

27 de comentarii

    1. Masuta de cafea mia atras atenția. A mea este cam șubredă. Este din sticla cu picioare de plastic . Cand am cumparat o nu am observat ca are picioare fragile , dabia acasa cand a montat o soțul. Mie imi place , dar pt siguranta bebelei mai bn una de lemn .

  1. Multumim frumos pentru recomandare! De mare ajutor pentru mine care in curand trebuie sa finisam casa!

  2. Frumoase propunerile tale! Trebuie sa stim să alegem decorațiunile potrivite pentru locuinta noastră! Măsuța aceasta de cafea este superbă!

    1. Ce idei dragute! Exceptand toate lucrurile pe care le aduc din calatorii, mai pun accentul si pe covor, perne decorative si tablouri.

  3. Îmi place foarte mult sa fac schimbări in cameră și sunt de aceeași părere cu tine că schimbând un covor parcă pare altfel încăperea sau o măsuță,primăvara imi place să fac aceste schimbări ,să-mi cumpăr câte ceva nou și să le înlocuiesc pe cele vechi ,arată foarte fain după .

  4. Ador să decorez și redecorez casa! Tot timpul schimb/înlocuiesc ceva, adaug elemente decorative, astfel încât atmosfera creată să-mi oferea starea de bine de liniște, de cămin cald.
    Mulțumesc pentru recomandări și idei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.