Două rochii lungi și elegante de la Ever-Pretty

Mereu am fost fascinată de rochiile lungi. Mi se par că sunt mult mai elegante decât o rochie obișnuită și arată foarte frumos pe corp. Evident că sunt diverse modele care avantajează tot tipul de siluete, dar asta este o altă discuție. În momentul în care am decis să-mi aleg 2 rochii de pe Ever-pretty.com am zis să mă orientez către rochii care vor putea fi purtate cu tot cu burtică.

Rochie navy Ever-pretty

Îmi doream o rochie amplă care să poată fi purtată la unul dintre evenimentele la care urmează să particip după ce voi naște. Nu știam exact cât va dura transportul așa că am zis să-mi iau ceva măsuri și să o iau încă de pe acum. Surprinzător a fost că a ajuns mai repede decât m-aș fi așteptat și asta n-a putut decât să mă bucure.

Rochia este de un albastru intens, cu un material plin, cu destul de multe pliuri în partea de sus care permite să o facă extrem de amplă. Eu am 1,72 și rochia este suficient de lungă și chiar consider că se vede frumos și dacă voi purta tocuri. În poze nu am nimic în picioare, dar permite un toc de 10 cm pentru un plus de eleganță.

În partea de sus este destul de decoltată. Mânecile pot fi purtate pe umeri sau ușor lăsate pe mână. Modelul ales de mine este potrivit chiar și pentru femeile gravide doar din simplul motiv că are o bată ușor mai lată sub sâni după care vine suficient de largă pentru o burtică mai mare sau mai mică. Cu siguranță că după această perioadă se va așeza mult mai bine și o voi putea purta cu mai multă plăcere. Oricum nu am nici un eveniment acum care să necesite un outfit atât de elegant.

P.S. Știu că voi primi mesaje prin care unele persoane vor fi deranjate de faptul că rochița nu este călcată. Eu am scos-o din pungă și am vrut s-o pozez. Dura destul de mult s-o calc și pentru că nu urma s-o port în viitorul apropiat am zis că nu are rost să pierd timp cu activitatea asta.

Rochie cu dantelă neagră

Rochia cu dantelă am ales-o pe același principiu ca și prima. Am vrut o rochiță lejeră, cu mâinile goale și cu mici detalii care s-o pună în evidență. În partea de sus are un fel de broderie și are un material care să acopere decolteul și care să nu iasă foarte mult în evidentță. În partea de jos are o dantelă neagră pusă peste o jupă ușor lucioasă.

Dacă te uiți din avio nici nu ai spune că am o ditamai burtica pe sub rochiță. Este o rochie potrivită pentru persoanele însărcinate și nu numai. Nici această rochie nu am luat-o pentru a o purta acum. Mă gândesc că una dintre aceste 2 rochii pot fi purtate la botez sau la oricare alt eveniment la care voi fi nevoită să particip.

Ambele rochii sunt mărimea 12. Am verificat tabelul de mărimi și am considerat că aceasta ar fi mărimea potrivită și nu m-am înșelat cu nimic. Pe site sunt foarte multe mărimi disponibile și la unele modele sunt și culori diverse. Abia aștept să mă pot îmbrăca cu astfel de rochii și evident să le pot combina și cu tocuri. Pentru comenzi puteți beneficia de 15% pentru cumpărături mai mari $50 folosind codul : BLogger15

Vouă vă plac rochiile lungi? Credeți că sunt mult mai elegante decât restul?

You may also like

18 comentarii

  1. Eu prefer pe cele lungi . Am vro 32 in total . Cele scurte le-am dat surori mele mai mici . Eu cred ca sunt mai elegante .

  2. Una mai frumoasă decât cealaltă ,sunt superbe amândouă ,nu aș putea să mă drcid care-mi place mai mult ,pe cele lungi le prefer și eu ,cu toate că numai la ocazii speciale mă imbrac cu rochie ,alea mai lungi sunt pe primul loc ! Să le porți sănătoasă draga mea ! Foarte ,foarte frumoase !❤

  3. Sunt frumoase rochiile, in special prima. Te prinde super bine nuanta aceea de albastru. Si eu ador rochiile lungi.

  4. Cea bleumarin îmi place mult fe tot, dar ambele modele te avantajeaza si Intr-adevăr sunt potrivite și dupa ce vei naște m

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.