Garderoba de primăvară din dressing-ul masculin

Primăvara și-a intrat pe deplin în drepturi, iar noi suntem preocupați de hainele pe care le purtăm. În timp ce doamnele își centrează tot mai mult atenția spre articolele feminine de sezon, cum ar fi fustele și rochițele, domnii sunt mult mai preocupați de aspectul lor fizic și pun mare accent pe haine.

Schimbări de sezon în dressingul bărbaților

În ultimul timp, bărbații au început să devină mult preocupați de modă. Femeile nu pot decât să fie încântate de acest aspect dat fiind faptul că pot merge însoțite de un bărbat căruia îi pasă cum arată. În funcție de stilul fiecărui bărbat, aceștia pot adopta haine mai sobre sau haine mai colorate care să emane un vibe pozitiv și primăvăratic.

Designerii vin cu tot felul de propuneri care trebuiesc adaptate după temperamentul și îndrăzneala fiecărui bărbat. Știu că sunt persoane care adoptă un stil sobru indiferent că este vorba despre o ceremonie, job sau o întâlnire de orice tip. Pentru bărbații îndrăzneți care doresc să schimbe ceva în garderoba lor au apărut și hainele colorate care sunt reprezentative acestui an.

În magazine am văzut tot mai multe colecții de haine bărbătești în culori inedite pentru sexul tare, precum galben, ocru și multe varietăți de bej. Sunt  recomandate articolele vestimentare ușoare, care să ne protejeze  pielea și să fie potrivite cu temperaturile de afară, în special cele din fibre naturale.  Tricourile din bumbac sunt ideale pentru aceasta perioadă și se completează perfect cu sacourile casual. Bărbații care adoptă un stil mai casual/elegant își pot îndrepta atenția și spre modele de camasi barbati din materiale precum inul sau bumbacul. Jeanșii pot fi și ei înlocuiți cu pantaloni din stofă sau chiar cu materiale din denim mai subțire.

Articole vestimentare obligatorii în dulapul bărbaților

Primăvara vremea este ușor schimbătoare. Temperaturile și fenomenele pot fi diferite de la o zi la alta. De aceea, pe lângă hainele de sezon este bine să avem și articole vestimentare de tranziție. Pentru locul de muncă puteți alege o cămașă și o pereche de jeansi. Însă, dacă temperaturile sunt mai scăzute, avem parte de o zi ploioasă,  putem să ne completăm ținuta cu un pulover din bumbac sau cu un sacou lejer.

Este vremea să uitați de ghetele și bocancii purtați pe timpul iernii. Acum, ideali sunt pantofii sport, teneșii sau pantofii casual/elefanți din piele naturală. Ideal ar fi să aveți încălțăminte potrivită pentru orice loc în care veți merge.

Dacă veți lua parte la evenimente ceremonioase este obligatoriu să aveți o ținută adecvată. Recomandate sunt camasi barbati elegante,  pantaloni, sacou și pantofi. Acestea vor reprezenta o ținută completă, o ținută corectă pentru a fi purtate la evenimente la care se impune acest lucru. Jacheta este un articol care emană bun gust și teprezintă un must have al acestui sezon. O geacă sport este ideal a fi purtată la o ținută sport. O jachetă din piele naturală poate fi purtată în combinație cu cămașă sau cu un tricou. Jacheta este potrivită pentru a fi îmbrăcată chiar și la birou. Nici accesoriile nu trebuie neglijate. Ceasul este un accesoriu masculin care reușește să îți reflecte stilul. La evenimententele mai deosebite este importantă însă accesorizarea cămășii și se impune folosirea butonilor. Cureaua este de nelipsit,  un element de susținere și un accesoriu care impune stil și bun gust.

You may also like

18 comentarii

    1. Un articol perfect pentru barbatii care au grija de aspectul lor! Si mie imi plac barbatii eleganti iar Stefan se imbraca mai mereu la costum!

  1. Eu zic ca stilul vestimentar tine și de job…al meu se îmbracă foarte mult sport…mai rar casual…office niciodată … Mersi pentru recomandări…o cămașă de în mi-ar plăcea

  2. Uneori ne facem stilul în funcție de locul în care lucram. Spre exemplu soțul e mai mult sport și uneori casual. Cu greu ilnconvingi sa poarte și el ceva mai elegant.
    Eu din pricina jobului trebuie sa fiu mai mult office.

  3. Soțul meu poartă mai mult ținute în tonuri neutre, tare mult mi-aș dori să-l văd un pic mai îndrăzneț și să adopte ținute mai colorate. Uneori, îi mai cumpăr câteun tricou mai fancy și ajunge, în cele din urmă, să îl poarte.

  4. Articolul tău a venit la fix, deoarece am de făcut cadouri bărbaților din viața mea. Intru pe site, pentru că o cămașă în trend este un cadou potrivit și apreciat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.