Blugi pentru copii de pe Bonprix

Bonprix este unul dintre site-urile mele de încredere atunci când vine vorba despre garderoba mea, dar și a copilului. Îmi place mult ca au lucrat la capitolul livrări și că acestea ajung cam în 10 zile. Având in vedere situația mea din ultimul timp eu am ales mai multe haine de gravide și am nimerit la fix mărimile și modelele alese. Chiar sunt foarte mulțumită de alegerile făcute de până acum. Am ales pentru Cristina o pereche de blugi pentru că ceea ce am nu prea îi mai vine.

Blugi pentru copii

Modelul blugilor m-a atras ca un magnet și i-am ales doar pentru acest considerent. În partea de jos au fermoar și ma gândesc serios să o pun să-i poarte ușor întorși. Pe partea din fată sunt puțin roși și materialul este foarte moale. Se asează frumos pe corp.

Cristina este mai înaltă decât copiii de vârsta ei și dacă la bluze i se potrivește mărimea 122, la pantaloni trebuie să mă orientez spre o mărime mai mare pentru ca fiind lunguță, îi sunt scurtuți unele perechi de pantaloni. SUnt destul de puține modele pe care le-am găsit unde mărimea să fie bună și în talie și pe lungime. Deși cunosc aceste detalii se pare că m-am lăsat purtată de val și am ignorat acest detaliu când a trebuit să dau comanda pe Bonprix.

În concluzie, acești blugi îi sunt puțin scurți, dar nu pot să spun că mă deranjează foarte tare acest aspect. Nici nu mi-am dorit să-i trimit retur pentru că oricum va veni o bebelușă care se va bucura din plin de ei în cazul în care Cristina nu-i va purta foarte mult.

Fetița mea a fost fascinată de acești blugi și a fost destul de ușor de convins s-o pun la poze. Ce-i drept chiar mi se par foarte interesanți ca și model și material și nu mă miră că îi îndrăgește.

Comenzile mai mari de 99 lei beneficiază de transport gratuit așa că merită din plin să plasați o comandă pe site-ul lor pentru că au niște haine foarte frumoase și chiar merită să aruncați o privire pe site.

You may also like

18 comentarii

  1. Să-i poarte cu plăcere Cristinica și dacă nu-i va purta prea mult îi rămân bebelinei care vine .Multe hăinuțe care au fost bune la mine și au rămas mici de fetița mai mare ,le-a purtat asta mică .Sunt foarte frumoși ,nu am făcut niciodată comandă de pe acest site ,dar pe viitor cred că voi face și eu ,că au lucruri bune și prețurile nu sunt exagerate .

      1. Wow prințesa cochetă avem îmi plac foarte mult blugii dar si geaca este superba să le poarte cu mare drag in continuare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.