Detalii despre comanda mea pe Publishing Office

Publishing Office este un site de papetărie, dar are și produse de curățenie,
safety – mănuși de lucru, produse pentru copii – ghiozdane, acuarele, etc. Pentru că am văzut că am văzut că are o plajă atât de mare de produse am zis să profit și să-mi iau ceea ce mai am nevoie prin casă și oricum vroiam și câteva produse noi de papetărie.

Comanda mea pe Publishing Office

Inițial am zis că apelez la Publishing Office pentru o mică comandă de papetărie și când am verificat coșul de cumpărături am observat că am ales mai multe produse de curățenie decât îmi propusesem. Am să vă arăt ceea ce mi-am luat și de ce am făcut genul ăsta de alegeri.

Produse de papetărie

Nu am nevoie de foarte multe produse, dar scotch folosesc destul de des pentru că trimit diverse colete și aveam nevoie. Am găsit pe site o ofertă bună la pachet și am luat mai multe bucăți pentru că se consumă destul de repede. Foliile de plastic le folosesc pentru lucrările Cristinei, am eu un dosar cu anumite documente unde îmi place să le țin organizate și am zis că nu strică. Aveam nevoie și de câteva dosare și am zis că-mi iau niște dosare de plastic doar că se pare că am ales o variantă destul de mare pentru că am multe, posibil în jur de 50. Markerele îmi sunt utile de obicei pentru că scriu pe sticlele de apă a Cristinei când merge la grădiniță și am mai ales un pix. Mi-am mai luat un capsator pentru că cel pe care-l aveam s-a stricat. Acesta ar fi potrivit pentru un număr de 25 de foi. Încă nu l-am pus la treabă, dar urmează.

Produse de curatenie

Igienolul este aproape de nelipsit din casă. Îmi place mult varianta asta spray, dar și această variantă turcoaz. Îmi place mult cum miroase și mă gândesc că îndepărtează o mare parte din microbi. În general îl folosesc prin bucătărie pe duverse suprafețe, dar și în baie pentru cadă, chiuvetă, etc. Îmi place să folosesc produsul ca un ultim touch. Într-un timp foloseam Glade mai tot timpul, acum mi-am luat un odorizant de cameră și unul de toaletă. În perioada rece îmi place să apelez la astfel de produse pentru un miros plăcut și ceva mai fresh. Vara nu pot să spun că simt nevoia să apelez la ele. Fresh Disc de la Duck este un produs nou pe care nu l-am mai încercat până acum. Îmi place să păstrez toaleta curată și folosesc diverse produse pentru a avea cea mai bună igienă.

Ce părere aveți de comanda mea?

You may also like

26 de comentarii

  1. Folosesc Igienol! Ai dreptate! Trebuie sa dezinfectam suprafețele mai ales cand avem copii in preajmă! Sa le folosesti cu placere!

    1. Foarte multe produse ti-ai luat. Am văzut și biroul pe youtube. Foarte interesante. Sa le folosești cu drag!!!!

      1. Îmi place ce ai ales. ❤️❤️ Am fost cu ochii în patru pe instagram când ai făcut unboxing. ❤️

  2. Sunt produse de care avem nevoie in casa! Igenol il folosesc si eu si este un produs minunat! Multumim frumos pentru recomandare!

  3. Nu știam de acest site, dar pare foarte bun.
    Folosesc Igienol foarte des, nu-mi lipsește din casă, prin urmare mi-ar plăcea să-l comand împreună cu alte articole de la ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.