Aparatură de laborator și echiparea lui cu soluții profesionale, de la Precisa.ro

Alegerile făcute cu privire la cele ce vor completa aparatura și echipamentele din cadrul laboratorelor sunt și cele care vor dicta eficiența, respectiv acuratețea rezultatelor obținute în urma analizelor și testelor efectuate. Tot de atenția acordată acestora va depinde și măsura în care vor fi minimalizate erorile.

Totul pleacă de la alegerea furnizorului, care va reuși sau nu să vină cu soluții care să se plieze pe necesarul și bugetul care se impun. Dacă la capitolul ustensile sau consumabile lucrurile sunt destul de clare, iar diversitatea existentă astăzi face totul mai ușor, la capitolul aparatură lucrurile stau puțin altfel. Aparatura presupune mai multă responsabilitate, modelele fiind clasificate și în funcție de specificul fiecărui tip de laborator în parte.

Un reper astăzi pentru public, atât pentru experiența îndelungată, cât și pentru portofoliul său complex, este Precisa.ro. Furnizeaza celor interesați atât aparatura, cât și echipamente performante, moderne sau clasice, întocmai cu nevoile laboratorului tău. Este unul dintre cei mai mari distribuitori de la nivelul țării care oferă soluții pentru domenii de activitate diverse, constând nu doar în produsele propriu zise, ci și în serviciile de consultanță, asistență tehnică și service.

Ce tipuri de aparatură găsești la Precisa?

Te poți orienta pe acest site după o multitudine de soluții, începând de la aparatura eonologie, autoclave, aparate, PCR, balanțe diverse, centrifugi și până la analizatoare și agitatoare, aparatura de măsură și control, hote chimice, microscoape, conductometre, distilatoare, plite de laborator, multiparametre, etc.

Un criteriu general valabil în ceea ce privește alegerea aparaturii pentru laborator este tipul spațiului, în ce scop va fi acesta întrebuințat. Astfel, contează domeniul de activitate, dar și obiectivul vizat.

Centrele care efectueză cercetări avansate în medicină, spre exemplu, vor avea nevoie de soluții speciale, profesionale, concepute pentru asta. E valabil pentru fiecare tip de laborator, începând de la cel de mecanică și până la cel de microbiologie.

Cei mai mulți sunt interesați de soluții pentru laboratoarele de microbiologie, pentru că acestea sunt și cel mai frecvent întâlnite. Nelipsite din cadrul acestora vor fi aparate, echipamente și accesorii precum: lămpile bactericide, microscoapele, mediile de cultură, congelatoarele de laborator, centrifugele, autoclavele, dar și ustensile și sticlărie precum eprubetele, spatule, pahare, reactivi, etc.

Servicii disponibile la Precisa

Cei care aleg să colaboreze cu un astfel de furnizor beneficiază de servicii conexe precum: identificarea unei soluții prompte indiferent de situația apărută, asistența tehnică, consultanță, dar și service gratuit pentru perioada de garanție. Post garanție acestea vor fi disponibile contracost.

În cazul aparatelor care necesită control metrologic, aspect care se impune obligatoriu, Precisa realizează verificări și etalonări la cerere.

Precisa.ro ofera aparatura de laborator, cu transport prin delegat, prin curierat rapid sau poștă, dupa caz. Specificațiile tehnice, caracteristici și orice alte detalii care ar putea interesa publicul cu privire la cele cuprinse în portofoliul furnizorului se regăsesc pe precisa.ro.

You may also like

15 comentarii

  1. Interesant cum au inceput sa apara toate aceste informatii si pe internet. Era o vreme cand cautam in disperare furnizori pentru aparatura. Acum e mult mai usor sa gasesti ceea de ce ai nevoie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.