Accesorii potrivite pentru copiii pentru distracție în aer liber

Vremea calda este tot mai aproape și asta nu poate decât sa ma bucure pentru că îmi voi petrece suficient de mult timp afară, cu copiii. Mă relaxează și pe mine să stau cu ei în parc. De acum îmi pot programa ca minim o oră pe zi să mi-o petrec în parc. Nu prea mi se întâmplă să plec cu mâna goală de acasă. Fiecare copil are preferințele lui și eu le ascult și iau ceea ce-și doresc. Oricum ar fi plec cu mâinile pline pentru că am minim 2 lucruri pe care le iau. Încerc să le ascult preferințele, dar să le și arăt ceea ce a mai apărut nou sau ce cred eu că și-ar dori. Dacă sunteți în pană de idei atunci găsiți sfaturi sportive utile pe site-ul celor de la Decathlon în secțiunea sfaturi.

Ieșiri în natură, pregătiri pentru tabără și jocuri

Decathlon este foarte cunoscut atunci când vine vorba de sporturi pentru cei mici și de mișcare. Cred că a devenit o tradiție ca în fiecare primăvară să dau câte o fugă la ei în magazin pentru a vedea ce mai trebuie să cumpăr. Evident că trebuie să schimb adidașii cei vechi cu o pereche nouă și acesta ar fi un alt motiv. Doar că de data asta am și alte dorințe. Cristina pleacă pentru prima oară în tabără și am câteva lucruri de cumpărat pe care ea să și le poată lua în tabără. Pelerina de ploaie, o pereche de adidași ușori pentru drumeții, o geacă de vânt și o vestă sunt pe lista mea de dorințe. Eu am mai avut aceste produse de la ei și anii trecuți și știu cât de trainice sunt. Tocmai din acest motiv vreau să-mi iau aceste lucruri într-o mărime mai mare care să i se potrivească Cristinei.

Anul ăsta mi-am propus să fac mai mult sport în natură și aș vrea să fac mai multe drumeții. Intenționez să ne luăm și pentru noi încălțăminte potrivită. Nu țin cont la felul în care arată. Îmi doresc mult să fie o încălțăminte ușoară și potrivită pentru activitățile pe care le avem de făcut. Începem cu trasee ușoare care să nu aibă un nivel de dificultate prea mare. Vreau să țin cont și de faptul că aceste ieșiri sunt împreună cu copiii și am găsit suficiente sfaturi de drumeție ca să știu exact ce-mi doresc.

Cum să alegi corect bicicleta pentru copiii

Fetița mea a început să-mi spună că și-ar dori o bicicletă nouă. Ideea este că mai toți copiii de vârsta ei au bicicletă și asta a făcut-o să-și dorească și ea una. Nimic greșit în asta și chiar sunt de părere că mersul pe bicicletă este foarte bun. Cu atât mai mult cu cât au apărut destul de multe piste de bicicletă în ultimul timp și ar avea și pe unde să se plimbe. Singura problemă a mea a fost că nu știam exact cum să fac să aleg modelul corect care să o ajute să aibă o poziție bună și să poată pedala.

După ce am analizat site-ul celor de la Decathlon și, în special, secțiunea de recomandari și sfaturi pentru bicicletă. Am văzut criteriile de care trebuie să țin cont atunci când aleg o bicicletă. Am citit articolul din scoarță-n scoarță, am analizat și oferta de biciclete disponibilă pe site și m-am consultat și cu Cristina. Chiar dacă pentru mine este important să fie mărimea bună și să aibă o poziție potrivită, pentru ea trebuie să fie frumoasă. Nu mai este la nivelul în care să-și dorească să fie cu floricele, dar trebuie să fie acea chimie între ea și bicicleta.

Trotineta perfectă

În topul preferințelor Cristinei este trotineta. Începând de anul trecut am trecut la varianta cu 2 roți. Am căutat în Decathlon o variantă care s-o avantajeze, ea este foarte înaltă și vroiam ceva potrivit. Recunosc că am văzut foarte multe modele frumoase care mă atrăgeau. Văzusem și modele speciale pentru fetițe doar că prietena ei Sofia avea o trotinetă care avea frâna pe ghidon și pe care Cristina și-o dorea. Degeaba am încercat sa o sfătuiesc să încerce un alt model pentru că ea era fixata. Trotineta aleasă este cea de mai sus este foarte bună și extrem de calitativă. De anul trecut și până acum nu am avut nicio problemă cu ea și deja am început s-o scoatem la plimbare. Trotineta este pliabilă și deja este nelipsită din portbagajul mașinii noastre pentru ca Cristina să poată face sport în vacanța care va avea loc săptămâna viitoare.

Dacă aveți nevoie de idei de cadouri pentru 1 iunie pentru cei mici, eu vă recomand să le oferiți accesorii potrivite pentru a face mai multă mișcare. Pentru copiii este foarte importantă mișcarea și cu siguranță va fi o surpriză plăcută chiar și pentru ei.

Voi ieșiți faceți sport în aer liber cu cei mici? Ce acvități faceți împreună cu ei?

You may also like

15 comentarii

  1. Îmi plac foarte mult produsele lor pentru copii… In special treningurile și adidașii

    1. Mulțumim pentru recomandări ! La Decathlon tot timpul găsești produse foarte bune .

  2. Am intrat initial pt adidasi la baietel, am iesit cu adidasi si pt fetita plus si au ales cate o mingie de fiecare, joaca footbal la strada , le place volei si tot ce se poate juca cu mingia.

  3. La noi bebe inca este in burtica, dar deja ne gandeam ce sporturi ne-ar placea sa practice. Vom vedea totusi spre ce sport o sa fie inclinat.

  4. Doar la Decathlon poți găsi absolut orice articole de sport pentru copii și adulți, dar și cele mai bune sfaturi și recomandari.

  5. Noi stam la curte ,deci copiii după ce vin de la gradi și de la școală stau afara și de fiecare data am apelat la Decathlon pentru trotineta, bicicleta,role,căști și tot ce ii mai încanta pe ei.Este un magazin pe care noi îl iubim tare mult

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.