Album cu poze de la YoloBook

YoloBook este unul dintre cele mai recente site-uri de albume digitale care pot fi imprimante cu foarte mare ușurință. Am folosit diverse platforme de genul și chiar am avut surpriza ca una dintre persoanele care administra site-ul să-mi ceară o sumă destul de măricică doar pentru a-mi aranja pozele în album. Nu mi se pare normal așa că eu mă bucur că am descoperit acest site care are asociată o aplicație. Din experiența mea vă spun că este extrem de ușor de folosit.

YoloBook reprezintă unul dintre cele mai inspirate cadouri pentru apropiați

Eu am comandat un album foto și un set de poze cu puțin timp înainte de Crăciun. Aproape că mi-am făcut un obicei în a comanda astfel de albume pentru a le dărui. Ce cadou mai inspirat pot face bunicilor sau apropiaților decît un album cu poze. Vă garantez că pentru ei este un cadou potrivit și pozele imprimate nu pot înlocui nici un alt cadou.

Ca să nu mai vorbesc că și pentru mine sunt absolut perfecte pentru că sunt niște amintiri pe care le păstrez de la an la an pentru a vedea exact cât de mult a crescut fetița mea și ce schimbări au apărut de la un an la altul.

Cât de ușor este să îți creezi un album foto YoloBook

Inițial vă povesteam despre dificultatea pe care am întâmpinat-o în momentul în care am vrut să creez diverse albume foto online. Ei bine, YoloBook este total diferit față de restul albumelor existente pe piață. În primul rând, el funcționează pe baza unei aplicații. Aceasta se poate conecta la oricare dintre rețelele sociale pe care noi avem cont, dar poate selecta poze cu ușurință și din galeria telefonului.

În prezent telefonul este principalul gadget cu care surprindem tot felul de aspecte care ne înconjoară și el este plin de poze care mai de care mai interesante. Cu ajutorul aplicației este foarte ușor de bifat pozele care doriți să fie introduse în album, dar la fel de bine pot fi schimbate sau modificate. Totul se întâmplă cu ușurință și lejeritate și creearea unui album de genul se poate face într-un timp foarte scurt.

Albumul foto conține 48 de poze și acestea sunt imprimatepe hârtie lucioasă cu ajutorul unei imprimante digitale.

YoloBox sau poze la cutie

Cât a fost Cristina mică îmi scoteam frecvent pozele pentru a le oferi bunicilor. În ultimul timp nu am mai apelat la această metodă. Nu știu dacă unul dintre motive a fost că ea a crescut sau pentru că nu am mai găsit nimic accesibil. YoloBox este o cutie cu fotografii. Principiul este același ca al albumului foto. O dată instalată aplicația YoloBook putem avea acces cu ușurință la poze și de acolo putem alege între 30 și 60 de fotografii cu ajutorul cărora putem crea o cutie cu poze.

Eu mi-am personalizat o astfel de cutie și mi-am scos mai multe poze. A fost o reală plăcere să revăd pozele într-un format printat, dar chiar și musafirii care au venit de sărbători la mine le-au admirat.

Vă recomand cu drag genul ăsta de amintiri care pot fi mult mai prețioase decât fotografiile digitale. Dacă în format electronic avem zeci de mii de poze, în format printat le vom alege doar pe acelea care merită să le păstrăm alături de sufletul nostru.

You may also like

22 de comentarii

  1. Sunt minunate aceste albume cu poze ,am și eu unul tot de la ei ,îmi place foarte mult și vreau să-mi mai fac unul ,dar îmi mai trebuie ceva poze . Amintiri superbe pentru viitor !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.