Idei de cadouri pentru Crăciun

Mai este foarte puțin până la Crăciun, de fapt mai sunt doar 15 zile și asta înseamnă că ar trebui să mă organizez de acum. Și încă nu am menționat că-mi voi petrece această sărbătoare undeva în Maramureș. Cu alte cuvinte, va trebui să-mi fac cumpărăturile din timp pentru că voi pleca de acasă mult mai devreme. Am câteva planuri în ceea ce privesc cadourile de anul ăsta și cred că o mare parte dintre acestea le voi alege de pe Notino.

Cadouri pentru femei

Pentru femei există o plajă foarte mare de cadouri ce pot fi oferite. Oricât de pretențioasă este o femeie, cu siguranță va fi impresionată de un parfum bun, de un produs cosmetic de top sau de o paletă de farduri atent aleasă. Nu prea ai cum să nu nimerești o femeie sau, mai bine zis, este destul de greu să dai greș. Din cele trei categorii propuse propun să alegeți acea variantă pe care credeți că o veți impresiona.

Seturile de cadouri deja propuse pe site sunt mai mult decât potrivite. Au un plus prin faptul că sunt deja ambalate și pot fi oferite ca atare. Evident că pentru un plus de eleganță și mister putem apela la o pungă de cadouri sau la un ambalaj de sărbătoare.

Cadouri pentru bărbați

Aici este destul de greu să mă decid. Soțul meu are cam tot ce are nevoie sau dacă îi lipsește ceva își cumpără. Mă gândeam să-i cumpăr un parfum recent lansat precum cel de la Jean Paul Gaultier Le beau. A mirosit o mostră și s-a declarat încântat de el așa că mă gândesc că l-aș nimeri la fix cu un parfum de genul. Oricum ar fi, sunt multe alte parfumuri bune pe care nici măcar nu le cunoaște soțul meu sau nu știe de existența lor așa că nu cred că este atât de greu să mulțumești un bărbat. Notino are o gamă foarte diversificată de parfumuri și ai de unde alege.

Gravură pe produse

Puteți oferi în dar un cadou unic și personalizat! Alegeți gravarea cu laser a unui mesaj din inimă, pe sticluța de parfum, pe ambalajul de ruj sau pe paleta de farduri. Parfumul sau produsul cosmetic devin astfel o amintire minunată a momentelor, a evenimentelor și a sentimentelor împărtășite.

You may also like

23 de comentarii

  1. Sunt super seturile. Chiar sunt in până de idei ce sa le iau nasilor…. Mulțumesc pt recomandare . O sa tin cont.

    1. O sa caut si eu setul cu parfumul Scandal, mi-l doresc de multa vreme si poate chiar e ocazia perfecta Si cred ca o sa apelez si la serviciul de ambalare, doar pentru cutia minunata:))

  2. Bineînțeles că un parfum este întotdeauna un cadou potrivit și binevenit atunci când știi preferințele persoanei respective.
    Notino are niște oferte bune iar ambalarea și gravarea sunt idei minunate.

  3. De pe Notino am luat multe cadouri in ultima perioada. Parfumurile si cosmeticele sunt cele pe care le cumpar cel mai des pentru cei dragi. Setul de la Nuxe arata genial. Am descoperit mai bine produsele Nuxe anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.