Rochie asimetrică într-o combinație casual

Vremea asta este atât de schimbătoare că nici nu mai știi cum să te îmbraci. Weekend-ul a fost foarte călduros, că mă și gândeam să-mi pun lucrurile groase la loc sigur și uite că astăzi m-a lovit un frig. În Galați plouă de dimineață și este frig, la munte am văzut că a nins …. Clar sunt meteodependentă, sunt la fel de urâcioasă și antipatică ca vremea de afară și casc încontinuu.

rochie-sammydress-min

Rochie – link

Cercei – link

Am avut noroc de câteva zile cu soare și am făcut niște poze în bătaia razelor de soare. M-am bucurat de un outfit foarte comod și lejer. De fapt cam așa mă îmbrac în viața de zi cu zi pentru că am nevoie să fiu cât mai lejeră pentru că niciodată nu se știe când trebuie să fug după fetița mea.

Rochia colorată îmi vine perfect și îmi place asimetria ei. Nu o văd în altă combinație vestimentară, dar mi-a plăcut mult să o port cu blugi și cu genul asta de pantofi care au o talpă mai înaltă. Rochia vine cu un fel de guler în partea de sus și cu mânecă lungă. Materialul nu este elastic și mă bucur că mi-am ales bine mărimea. Trebuie să verificați tabelul cu dimensiuni dacă vreți să vă alegeți mărimea potrivită.

rochie-colorata-min

Noutate din acest cadru sunt cerceii de pe Yoshop. Eu mai am o pereche fix același model pe care i-am purtat de foarte multe ori și am îndrăgit maxim acest model. Pentru că s-au stricat puțin, am zis să-mi mai comand încă o pereche de pe Yoshop.  Acesta este un magazin online cu tot felul de produse și multe dintre ele extrem de ieftine și fără transport. Pe această pereche de cercei am dat 2$, ceea ce este foarte puțin.

Mă bucur că am găsit un asfalt foarte colorat pe care am făcut câteva poze. Îmi plac mult pozele care mi-au ieșit și nu pot decât să suspin după soarele din poze și să sper să vină vremea caldă.

Vă place acest tip de rochie?rochie-in-culori-minrochie-colorata-sammydress-min rochie-stil-bluza-min pata-de-culoare-min sammydress-rochie-minrochie-profil-min dungi-colorate-pe-rochie-min

You may also like

6 comentarii

  1. misto combinatie. Chiar nu stiu cum altfel ar fi purtata rochia asta. E scurta, dar pare grosuta si are maneci lungi si gulerul ala inalt, nu e nici eleganta… poate cu o pereche de tenisi ar merge primavara, altfel… n-am idee.

  2. Ce faina e rochia!! Imi place la nebunie cum ai combinat-o. O sa o pun si eu in cosuk de cumparaturi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.