Persil Discs 4 in 1 și gradul de satisfacție din ultimele zile

Spălatul nu este punctul meu forte sau mai bine zis, noroc de mașinile de spălat care fac o mare parte din treabă. Mașina de spălat este una dintre invențiile care mă ajută foarte mult să economisesc timp prețios. Nu știu ce făceau pe vremuri femeile care erau nevoite să spele la mână. Este destul de grea această muncă fizică. Știu că nu toată lumea este la fel de norocoasă să se bucure de un astfel de aparat și poate că din acest motiv o prețuiesc și mai mult.

În coletul primit de la Buzzstore am găsit o cutie de capsule Persil pentru lucruri albe, o cutie de Persil pentru lucruri colorate, 10 capsule ambalate individual pentru prieteni și un tricou cu mesajul transmis de această campanie.

Despre noile capsule 4 in 1 Persil

Noile capsule Persil au un design complet nou și chiar sunt de părere că au suferit foarte multe modificări față de precedentele. În primul rând desig-nul este complet nou. Aceste capsule sunt împărțite în 4 compartimente și fiecare dintre ele este responsabile cu destinații precise. Cele 4 beneficii ale acestora sunt:

  • 1. Îndepărtează petele
  • 2. Oferă strălucire
  • 3. Prospețime de lungă durată
  • 4.Îngrijește țesăturile

Micile provocări pentru mine o reprezintă hainele Cristinei. Ea fiind micuță, mereu pățește accidente și dă mâncare pe ea, ciocolată, înghețată, pix sau diverse alte lucruri care îmi sunt destul de greu de scos din țesătură. Ca să nu mai vorbesc de șosete care după doar o purtare arată de zici că umblă întreaga săptămână cu ele.

Vă spuneam că nu sunt o expertă și încerc pe cât posibil să respect niște reguli clasice atunci când vine vorba de spălarea hainelor la mașină. În primul rând încerc să separ hainele albe de cele colorate,

Hainele cu pete dificile, dar și șosetele preferam să le pun la moi în detergent. Poate chiar să le spăl puțin la mână înainte și abia după asta să le bag la mașină. Am decis să pun hainele cu pete ușoare direct în mașina de spălat pentru că am considerat că Persil mi-a lansat o provocare cu aceste capsule noi. A făcut față cu brio. Mi-a plăcut și faptul că noile capsule se dizolvă mult mai rapid în contact cu apa. În plus, nu mai există riscul să rămâi cu bucăți de plastic pe haine.

Eu am fost plăcut impresionată de ceea ce a putut să facă această capsulă micuță. Cu ajutorul unei singure capsule am reușit să spăl o mașină de haine. A curățat bine zonele cu probleme și, în plus, balconul meu s-a umplut de un miros plăcut de la balsamul care a dozat perfect mirosul pentru toate hainele. Într-adevăr este ușor de folosit această capsulă și rezultatele sunt chiar vizibile.

Voi ați încercat noile capsule Persil? Dacă nu, vă tentează să le folosiți?

You may also like

17 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.