Wishlist generos pe Emag cu ocazia reducerilor de Black Friday

Aștept cu mare nerăbdare acest Black Friday. Chiar dacă anii trecuți așteptam reducerile deși nu aveam nici un plan clar asupra cumpărăturilor pe care urma să le fac. Vroiam să văd efectiv reducerile și lăsată de val și de febra reducerilor să fac achiziții pe care le luam doar din instinct, fără să duc dorul vreunui produs anume.

Anul acesta totul este diferit. Am multe produse pe lista mea, prețuri cunoscute și sunt pur și simplu curioasă să văd ce schimbări vor avea prețurile la acea categorie de produse sau acel produs mult dorit.

Lista mea de cumpărături pe care intenționez să o fac este la comun cu cumpărăturile mamei. Ea nu știe să intre să comande așa că voi fi responsabilă și de aceste aspecte. Am să menționez la fiecare produs în parte dacă este pentru mine sau nu. Surpriza a venit la un aparat foto DSLR pe care eu mi-l doresc de ceva timp și la care știam prețul exact doar că acesta s-a scumpit mult prea mult.

Frigider Beko din inox

Vreau să îmi schimb frigiderul. Știu că sunt un pic zurli, dar mi s-a pus pata și trebuie să-mi duc planul la bun sfârșit. Eu am în prezent tot un Beko din inox doar că acesta este o idee mai bun și ca să nu arunc cu banii pe fereastră ….. frigiderul meu va merge la mama, iar eu îmi fac hachițele și mi-l iau pe asta.

Dacă sunteți și voi interesate, găsiți aici acest frigider și poate fi găsit după acest cod Beko RCNA366E30ZXB. Pe Emag este 1659 lei, iar cel mai ieftin preț l-am găsit pe cel.ro la 1599 lei. Aștept să văd cu ce reduceri de Black Friday va veni Emag-ul ca să văd exact de unde mi-l cumpăr.

Scurgător cu picurător

Bucătăria mea este făcută pe comandă acum ceva timp și probabil că multă lume cunoaște genul ăsta de scurgător care este foarte util după ce speli vasele și le lași la scurs. Al meu scurgător nu arată tocmai bine și vreau să-l schimb. Problema este că nu am găsit nicăieri în oraș să cumpăr la nici un magazin. Doar online am găsit așa că îl voi cumpăra de aici cu doar 96 lei. O fi mult, o fi puțin … este singurul preț găsit.

Aparat foto digital Canon PowerShot G7 X Mark II, 20.1MP, Black

Un aparat mi-ar fi util pentru a mă dezvolta și mai mult în ceea ce fac aici pe blog și pe restul rețelelor de socializare. Problema vine tocmai de la preț. Acest aparat pe Emag ajunge cam 3300 lei. Îl urmăresc de foarte mult timp și știu că cel mai ieftin a fost undeva la 2200 lei și chiar a stat mult la această valoare. Chiar mă gândesc că a fost scumpit nejustificat tocmai cu ocazia acestor reduceri de Black Friday. De e3xemplu, pe F64 costă 2499 lei și nici nu sunt încă reduceri de Black Friday. Nu cred că mi-l voi cumpăra acum, dar voi urmări prețurile cu reduceri din perioada asta.

Mașină de spălat Beko

Mama vrea o mașină de spălat nouă. Mi-a zis să-i aleg ceva bun, care să nu fie foarte mare, să nu consume mult și, de preferat, să aleg ceva până în 1.000 lei. Acest model mi se pare foarte bun. Este A+++, ca și capacitate are 7 kg și 1000 rpm. Costă 999 lei și poate fi găsit aici. Eu sunt curioasă la ce preț îl voi găsi mâine. Aștept cu nerăbdare reducerile.

Mai am mici prostioare pe listă doar că nu știu dacă voi mai cumpăra ceva în plus. Evident că și achizițiile de față depinde foarte mult de reducerile pe care le voi găsi mâine pe site. Sunt curioasă și cu ce mă voi alege. Poate voi face un UPDATE la acest articol pentru a vă anunța exact ce-am făcut.

Voi ce inteționați să achiziționați de Black Friday?

UPDATE din ziua de Black Friday

Frigiderul a suferit câteva modificări în ceea ce privește prețul. Dacă ieri, 14.11.2019, era 1659, astăzi,15.11.2019, este 1949 lei. Nu înțeleg mecanismul doar că voi mai aștepta un pic până când își va reveni prețul la normal. Am să-mi comand scurgătorul pentru că are același preț.

Aparatul foto Canon are acum un preț decent. Adică în vară era 2200 lei și atât este și acum. Ieri afișa un preț de 3300, iar astăzi are preț întreg tăiat de 2500 lei. Deci mare grijă la reducerile de genul care de fapt sunt ca și inexistente. Mașina de spălat Beko are un preț neschimbat.

You may also like

16 comentarii

    1. Chiar sunt curioasă să văd ce-ți cumperi,dar am observat și eu de ceva ani de zile că înainte de black friday le scumpesc aceste produse ,ca după să zică că au reduceri cu această zi ,eu aș vrea un telefon ceva mai performant poate reușesc să-mi iau ,dacă va avea un preț mai bunicel mâine .❤

  1. De-abia aștept să văd ce ai reușit să-ți cumperi…noi strângem bănuți de ceva timp pentru a-i lua celui mic un PS4 sau un Xbox…soțul urmărește ofertele… și-l dorește foarte mult…i l-a cerut moșului…sper să îl prindem in oferta…sa mai rămână bani și de Moș Nicolae

  2. Si eu am pe lista o masina de spalat, un frigider,un fond de ten de la Notino,cafea de la Nesspreso….dar nu te mai plictisesc. Lista lunga.
    Acum sa vedem daca sunt reduceri reale sau doar parf in ochi

  3. Din păcate, la noi nu e nimeni care sa verifice preturile si sa ii amendeze pentru lipsa de respect fata de client. Oamenii nu verifica preturile din timp si se pacalesc. Eu nu comand niciodata de Black Friday, alteori au reduceri mult mai bune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.