Clorura de magneziu ține stresul la distanță

Stresul este o problemă a zilelor noastre pe care nu prea o putem controla. Deși aparent nu putem da de bănuit că am avea o problemă, realitatea spune altceva. Studiile cercetătorilor arată că stresul poate fi ținut sub control cu magica clorura de magneziu.

loneliness-1879453_1280-minSună puțin a experiment chimic, dar în realitate totul pare extrem de simplu. Clorura de magneziu este un fel de sare de magneziu și are câteva proprietăți asemănătoare cu sarea obișnuită, dar magneziu îi oferă câteva proprietăți suplimentare.

Ce probleme rezolvă clorura de magneziu

 • în primul rând este un remediu bun în îndepărtarea stresului și a oboselii
 • asigură o circulație mai bună a sângelui
 • previne apariția hemoroizilor
 • previne bolile de inimă
 • previne formarea pietrelor la rinichi
 • previne osteoporoza
 • întărește sistemul imunitar
 • ajută la reglarea temperaturii corpului

Sfatul meu

Dacă aveți una din problemele de mai sus și căutați o soluție pentru rezolvarea ei, eu sunt de părere că trebuie să solicitați sfatul unui specialist. Atâta timp cât folosiți această clorură de magneziu pentru uz extern, nu am nici o problemă, dar pentru uz intern este o situație mai delicată mai delicată.

Doctorul vă poate spune exact dacă boala dumneavoastră poate fi tratată cu colură de magneziu și în ce măsură organismul poate tolera această substanță. Tot el vă poate indica ce cantitate este indicată pentru problema pe care o aveți.

Metode de administrare

Pentru uz intern: se fierbe 1 litru de apă și se lasă la răcit, urmând ca ulterior să se dizolve 30 grade de clirură de magneziu. Din acest amestec se înghit una/două lingurițe pe zi, în funcție de indicațiile primite.

Pentru uz extern: se folosește apă caldă în care  se dizolvă clorură de sodiu. În acest amestec se poate intra cu tot corpul și este posibil să simți puțin disconfort la început, precum micile înțepături. Mai există și varianta în care acest amestec este folosit doar pentru picioare.

clorura-de-magneziu-min

Unde găsim clorură de magneziu

Clorura de magneziu eu am văzut-o pe Biosano.ro și tot acolo am putut citit despre beneficiile pe care le are și recomandările lor. Prețul este foarte bun comparativ cu cantitatea oferită. Pe site găsiți multe produse naturale, uleiuri bio, sucuri naturale, ceaiuri sau chiar suplimente naturale.

Toate au ca scop să vindece sau să trateze anumite probleme și este aproape imposibil să nu găsiți ceva pe site.

Produse recomandate

Îndrăznesc să vă recomand 3 produse pe care le puteți cumpăra indiferent că aveți sau nu o problemă:

 • fructele de goji/fructe deshidratate – sunt foarte bune la micul dejun în combinație cu iaurt sau asociate cu un alt produs care vă place să îl consumați. Fructele de goji sunt foarte sănătoase și indicate pentru diverse probleme și chiar am citit că vă puteți lăsa de fumat consumându-le.
 • nuci/semințe – atunci când ești la birou o gustare formată din 3-4 migdale sau 2-3 nuci este perfectă. Sunt sățioase și pentru o perioadă de timp vă taie pofta de mâncare
 • sirop de agave – este bun pentru că mai înlocuiesc zahărul cu ceva puțin mai sănătos.

 

You may also like

3 comentarii

 1. Toata lumea are probleme cu stresul si cred ca atunci cand nu esti stresat nu ai absolut nici o problema si nu iti pasa de ziua de maine, de copii, de parinti sau de orice alte lucruri care te inconjoara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.