Produse de curățenie de la Sano

Sano este un brand extrem de cunoscut pe piața românească. Inițial am vrut să spun că se ocupă doar de curățenie, dar de fapt are diverse produse care oferă curățenie, întreținere și îngrijire. Am să vă povestesc mai mult în rândurile ce urmează pentru că sunt convinsă că sunt persoane care nu au încercat toate produsele din portofoliul lor și vreau să vă spun pe care merită să le încercați.

În primul rând, toate aceste produse le-am primit la a treia întâlnire de bloggerițe din Galați. Acea păturică roșie pe care scrie Sano este un burețe absorbant pe care se pot pune lucrurile la scurs. Pentru mine este foarte utilă pentru că de obicei îmi puneam cratițe sau robotul de bucătărie la scurs pe diverse prosoape. Acest burete este foarte util pentru mine.

Sano forte plus

Sano forte plus este produsul perfect pentru îndepărtarea grăsimii și arsurilor de pe aragaz, plită,grătar, oale, tigăi, hote și suprafețe ceramice. Acest produs îl folosesc de ceva timp. Eu îl folosesc pentru plită și pentru cuptor. Plita mea este neagră și ca să o aranjez și să o fac să arate bine, trebuie să folosesc Sano forte pe întreaga suprafață și apoi las 2-3 minute să acționeze. Obligatoriu folosesc mănuși pentru că altfel îmi dispare primul strat de piele și trec la curățarea propriu-zisă. Se curăță mult mai ușor plita cu ajutorul acestui produs. La final folosesc un produs de geanuri ca să strălucească și mai bine și treaba este completă.

Eu apelez la acest produs pentru că este foarte eficient pentru murdăria care se găsește pe plită. Te ajută să cureți mult mai ușor plita sau aragazul și în acest fel poate deveni o plăcere să speli aragazul.

Detergent de pardoseli de la Sano

Detergentul de pardoseli face față tuturor provocărilor și miroase absolut senzațional. Face parte din gama produselor de lux și îmi place că acel miros subtil se păstrează în cameră. Este un miros plăcut și delicat care mă duce cu gândul la curat. În 5 litri se adaugă 2 căpăcele de produs și îl puteți folosi în toată casa.

Detergent lichie pentru vase Sano

În fiecare casă se află cel puțin un detergent de vase. Mă bucur că s-au inventat aceste produse și că sunt de un real ajutor atunci când vrei să cureți vasele. De când mă știu am în casă un produs de genul și cu toate astea, nu avusesem nici o tangență cu produsele de curățare a vaselor de la Sano. Am avut ocazia să-l încerc cu această ocazie și m-a impresionat plăcut. Mirosul m-a atras în primă fază, este foarte blând cu mâinile și degresează foarte bine. Consider că sunt îndeplinite toate condițiile necesare pe care eu le urmăresc la un astfel de produs și s-a dovedit a fi un produs de top.

Săpun lichid Careline

Gama Careline face prte tot din portofoliul de produse a celor de la Sano. Așa am descoperit și eu produsele lor de îngrijire. Am fost curioasă și nerăbdătoare să le încerc. Am descoperit un săpun lichid cremos, cu un grad de spumare foarte bun și untul de shea hidratează foarte bine.

 

Ca o concluzie, toate produsele m-au impresionat plăcut. Chiar am mai văzut câteva produse de curățare a hainelor în magazinele specializate și îmi doresc să încerc mai multe produse de la ei pentru că sunt foarte bune. Voi folosiți produse Sano? Aveți vreun favorit?

You may also like

11 comentarii

  1. sano pentru pardoseala si sano forte le stiu si eu. Preferatul meu este sano forte. Imediat curat bucataria cu ajutorul lui. Doar il aplic, las putin si apoi sterg si clatesc. Niciun alt produs nu este la fel de eficient si rapid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.