5 aparate de îngrijire personală din arsenalul de înfrumusețare

Tehnologia ne pune la dispoziție aparate care reușesc să ne ajute sa arătăm cât mai bine. Femeile vor un corp bine modelat, un ten impecabil și o coafură perfectă. Nici bărbații nu sunt mai prejos. Vor un ten lipsit de imperfecțiuni, o barbă îngrijită și un look atrăgător. Pentru că nu ne permite timpul să mergem frecvent la saloanele de înfrumusețare, ne putem îngriji acasă de înfățișarea noastră. Iată cinci aparate ideale pentru a arăta așa cum ne dorim. 

1.Aparat de curățare a tenului

Idealul în frumusețe vizează un ten frumos, curat și luminos. Factorii de mediu, produsele folosite sau problemele de sănătate ale pielii duc la apariția imperfecțiunilor pielii. Curățarea tenului este importantă pentru a reuși să ținem la distanță acneea, petele sau alte probleme ale tenului. Un ten curat este un ten sănătos! Chiar și machiajul arată mai bine pe un ten fără probleme. Pentru că este costisitor să mergem la un salon de înfrumusețare, putem investi într-un aparat de curățare a tenului. 

Cu ajutorul său avem parte de un tratament pentru ten la noi acasă. Avem de ales între aparate de curățare a tenului ce pot rezolva mai multe probleme sau aparate care sunt axate doar pe anumite probleme ale pielii.

2. Epilator

Un aparat de îngrijire foarte important, pe care orice doamnă sau domnișoară trebuie să îl dețină. Un epilator ne ajută să ne definim frumusețea. Cu ajutorul lui ne putem îngriji mai multe părți ale corpului și ne scăpa de părul corporal nedorit. Un epilator este eficient chiar si pentru îndepărtarea părului mai mic, dar si pentru a îndepărta firele mai mari de par.

Evident că ideal ar fi să scăpăm definitiv de pilozitatea care ne dă mari bătăi de cap lună de lună. Un epilator IPL ar fi un must pentru orice persoană de sex feminin și nu numai și chiar mi-aș dori să-mi iau și eu un astfel de aparat care consider că este extrem de util. În primul rând, am auzit că este foarte bun pentru persoanele care suferă de foliculită(fire de păr crescute pe sub piele) și că acesta ar fi soluția perfectă.

Există o serie de epilatore pe care le putem alege pentru a scăpa de părul nedorit.  Un epilator este ideal pentru că tehnica pe care o folosește nu este dureroasă si chinuitoare. Trebuie să citim cu atenție instrucțiunile de utilizare pentru a ne bucura de cele mai bune rezultate.

3. Trusă pentru manichiură și pedichiură

O trusă de acest gen este destul de valoroasă pentru că ne ajută să avem unghiile mereu îngrijire. Putem să creăm stiluri noi de manichiură și pedichiură. Aceste aparate sunt eficiente și le putem folosi oricând dorim pentru a ne bucura de mâni îngrijire.

4. Ondulatorul de păr

În momentul în care trebuie să mergem la o petrecere sau un eveniment mai special, majoritatea persoanelor aleg să-și facă bucle. Sunt mult mai elegante și sunt puse mult mai bine în evidență în acest sens. Saloanele sunt mereu pline și dacă nu reușim să facem programare la coafor, un ondulator este salvarea noastră. Ne putem coafa așa cum dorim și în plus nu trebuie să cheltuim banii. Un ondulator este necesar pentru orice persoană de sex feminin.

5. Periuța electrică

Zâmbetul este un accesoriu al frumuseții naturale. Este vital să ne îngrijim cât mai bine dinții pentru a ne bucura de un zâmbet sănătos și frumos. O periuță de dinți electrică este ideală pentru îngrijirea deplină a danturii. Contribuie la o curățare eficientă a dinților și la îndepărtarea resturilor alimentare. Periuța electrică este indispensabilă pentru curățarea completa a dinților.

You may also like

15 comentarii

    1. Unele produse chiar sunt necesare să le avem ,un epilatorși trusa de manichiură și pedichiura m-ar tenta și pe mine .Mulțumim pentru aceste informații !❤

  1. Am periuta electrica de vreo cativa ani buni, dar tot cu aceea clasica ma spal. Nu stiu de ce, aia electrica imi lasa senzatia ca nu sunt curata de tot pe dinti!

  2. Sunt produsele de care avem nevoie și care nu ar trebui sa lipsească. Epilatorul însă, eu am prolemă cu el :). Toate de până acum s-au dovedit dezamăgitoare. Mai încerc! 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.