Cum să îți începi dimineata ca să ai o zi frumoasă

De modul în care îți începi dimineața depinde tot restul zilei. Ne plac zilele bune, în care ne simțim bine și suntem odihniți. O zi în care nu ne-am trezit bine și nu putem avea o stare pozitivă poate fi o zi grea. Este în puterea noastră să ne facem ziua bună. Îmi place să fiu matinală și, dar în egală măsură îmi plac și zilele în care am parte de dimineți târzii. Astăzi vă voi oferi câteva sfaturi care vă vor ajuta să aveți zile senine.

Nu mai lenevi in pat

Trebuie să recunosc, și eu mai am dimineți în care aș vrea să mai dorm măcar cinci minute sau să mai stau pur și simplu în pat. Când sună alarma pare că intrăm în panică. Vă recomand să setați o melodie veselă și energică pentru alarma telefonului. Când îmi sună alarma dimineața o opresc și mă dau jos din pat. De obicei, aleg să pun mai departe de pat telefonul pentru a fi sigură că mă voi trezi.

Nu sari peste micul dejun

Micul dejun este foarte important. Eu încerc să nu îl ratez niciodată, fiind principala masă a zilei. Dimineața prefer o felie de pâine cu unt și o cană fierbinte de ceai sau un croissant și o cană de cafea revigorantă. În diminețile reci îmi mai îndrept atenția spre o cană generoasă de ciocolată caldă, dar foarte rar.

Pentru că țin la silueta mea aleg să îndulcesc ceaiul și cafeaua cu miere poliflora pentru de la Apidava. Nu doar că nu îngrașă, dar mierea este sănătoasă și aduce multiple beneficii organismului. Îmi place să folosesc miere la pliculețe pentru că au cantitatea necesară de produs pentru o cană de ceai sau cafea. În plus, se dizolvă ușor și îmi place că mierea dă un alt gust cafelei de dimineață.

Nu uitați de apă

Apa este sănătoasă și aduce multe beneficii organismului. Eu aleg să pun, uneori, un strop de lămâie, în apa pe care o beau dimineața. Eu beau destul de puțină apă pe parcursul zilei și mă gândesc că paharul băut dimineața va fi ca un boost de energie pentru întreaga zi.

Ascultă muzică în fiecare dimineață

Muzica este balsam pentru suflet. Eu prefer să îmi pun melodiile preferate dimineața decât să deschid radio-ul sau televizorul. Știrile mă pot încărca de energie negativă și mă pot demoraliza. Vă recomand să încercați să ascultați muzică dimineața și veți vedea cum veți intra în acea stare de bine.

Puțin sport

Exercițiile pe care le facem dimineața nu ne obosesc, din contră, ne ajută să ne înviorăm. Cinci minute din dimineața noastră pe care să le dedicăm exercițiilor fizice vor aduce un plus siluetei și vitalității noastre.

Alege haine vesele

O ținută colorată ne poate ajuta să avem o stare de bine. Nu este cazul să ne îmbrăcăm în toate nuanțele din cap până în picioare. O seară colorată îmi aduce bunadispoziție. Vă sfătuiesc să evitați culorile reci și triste care vă pot demoraliza. O zi bună se cunoaște de dimineață. Eu fac tot ce pot pentru a începe ziua cât mai frumos și pentru a avea o zi cât mai veselă.

Tu cum îți începi dimineața?

You may also like

12 comentarii

  1. mierea o bifez si de lenevit chiar nu am timp. In schimb, sunt codasa la capitolul miscare. Muzica ascult, dar cantece pentru copii, de cand fac pe bona cu nepoata. Se pune?

  2. Un articol mai mult decât bun.
    Ador să beau ceai sau cafea dimineata; vara merge si o plimbare de dimineata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.