Primul meu Kimono

Mi-am dat seama că s-au adunat cam multe haine pe care le-am primit și pe care trebuie să vi le arăt așa că sâmbătă am fost hotărâtă să mă trag în poză. Ce zice omul muncitor?! Iau absolut toate hainele cu mine și fac astăzi toate pozele și nu rămâne decât să le pun pe blog. Între timp sună cumnățelul și zice „Nu vreți să mergem la Grădina Zoologică în Galați că abia s-a deschis?”. Nu puteam să refuzăm oferta pentru că vroiam să o duc și pe Criss și pentru că nu vroiam să rateze Criss întâlnirea cu verișorul ei. Îl adoră!

Nu vreau să vă spun cum am plecat de acasă. Ca un pom de crăciun ca să fiu mai explicită. Aveam așa o sacoșă cu haine, 2 perechi de sandale, o pereche de pantofi, 3 genți, etc. Am zis că mergem întâi să vizităm și pozele le fac la final. Afară erau 40 grade iar Grădina Zoologică era maare și în plus urcai… coborai. Când am terminat de vizitat eram ruptă de oboseală și în plus transpirată toată. Așa am zis că o amân pentru o altă zi.

kimono – link
maieu – old()
blugi – link
botine – link
geantă – link

Am zis să fac astăzi măcar câteva poze pentru că anunță o săptămână ploioasă și rece. Am profitat de faptul că era puțin înnorat și mi-am pus primul meu kimono care mi-a plăcut extrem de mult și pe vremea asta este perfect. Blugii de la SheIn sunt rupți doar în față și sunt puțin elastici. În plus m-am încălțat cu noile mele botine cu talpă albă. Îmi plac extrem de mult pentru că sunt în trend, sunt foarte ușoare și au costat foarte puțin.

 
 
 
 

Vă place outfitul meu de astăzi? Aveți în garderobă vreun kimono?

You may also like

6 comentarii

  1. Imi place tinuta si kimonoul.Eu nu am nici unul,dar poate imi iau cat de curand.In schimb,am gentuta,tot de pe Jollychic am luat-o.O ador,mi-au cerut-o toate prietenele si rudele :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.