Dulciuri sănătoase de la Sweeteria

Mulți oameni mânâncă fără să conștientizeze, alimente care au în compoziție cantități destul de mari de zahăr. Problema este că unele dintre alimentele care conțin zahăr, nu sunt atât de dulci pe cât s-ar crede. Papilele gustative pot fi păcălite cu ușurință. De aceea, este important să cunoașteți care sunt alimentele bogate în zahăr. Nu mai vorbesc de dulciurile pe care copiii le consumă. Tocmai din acest motiv încercăm să luăm alimente cât mai sănătoase pentru a avea o alimentație echilibrată. De exemplu, Sweeteria are o gamă diversă de produse fără pic de zahăr adăugat.

SWEETERIA este primul laborator din România care produce exclusiv dulciuri fără zahăr și fără îndulcitori artificiali. Produsele lor sunt îndulcite 100% natural și sunt manufacturate după formule naturale, din ingrediente de calitate premium. Eu am primit un pachet plin cu bunătăți despre care vreau să vă povestesc acum. Sunt o mare iubitoare de dulciuri și nu prea mănânc orice. Adică prefer dulciurile de calitate sau care să mă impresioneze printr-un gust bun.

Sfere de ciocolată și fulgi de porumb Sweeteria

Sferele de ciocolată sunt perfecte pentru că nu au nici un pic de adaos de zahăr. Sunt perfecte pentru micul dejun al fetiței mele care este atrasă de faptul că sunt cereale cu ciocolată. Nici nu a sesizat că nu sunt dulci și le mănâncă fără probleme. La fel s-a întâmplat și fulgii de porumb pe care îi servește tot cu lapte. Evident că varianta cu ciocolată câștigă în fața oricărui copil.

Pentru mine fulgii de porumb sunt perfecți pentru șnițele. Chiar mi se pare că sunt mult mai gustoase dacă îi folosesc. Toată lumea știe să faă șnițele, iar ceea ce face ca această rețetă să fie specială este faptul că fulgii de porumb sunt ușor sfărâmați ca să se prindă bine de carne și să fie uniform acoperită. Carnea este trecută prin  făină, ou, fulgi de porumb, iar acest ultim strat fac șnițelele mai crocante și mai delicioase. Am mâncat rețeta prima oară într-un restaurant și de atunci am rămas fidelă preparatului.

Batoane din cereale cu musli

Aceste batoane din cereale de la Sweeteria sunt preferatele mele. Combinația de fructe cu musli face ca aceste batoane să fie dulci fără să aibă nici măcar un strop de zahăr. Îmi place să le consum între mese sau pentru a amâna masa cu câteva ore. De exemplu, le folosesc la job când știu că mai am puțin până ajung acasă ca să pot mânca ceva. Am terminat destul de rapid toată cutia și chiar le recomand pentru că sigur vor fi și pe placul vostru.

Napolitane cu cacao

Napolitanele sunt preferate atât de cei mari, cât și de cei mici. Sunt bune, gustoase, crocante și este perfect proporționată pentru o porție. Chiar dacă nici acestea nu au zahăr, are un gust echilibrat de dulce. Eu am ăncercat varianta cu cacao care a fost exact pe placul meu. Am văzut că pe site sunt mai multe sortimente dacă vreți să încercați mai multe.

Porridge cu zmeură

Sweeteria a creat o rețetă rapidă pentru diminețile prea leneșe sau prea grăbite. Această variantă de porridge reprezintă soluția ideală pentru un mic dejun gustos și sățios! Se poate prepara oriunde – acasă, în fața calculatorului, la birou, în tren sau în vacanță, pentru că este nevoie de doar 50-100 ml de apă fierbinte, un plic de Porridge Neața și de 3-5 minute de răbdare! Recunosc că aceast combinație seamănă mai mult cu mâncarea de beleluși. Nu a fost tocmai pe placul meu. Fetița mea a mâncat vreo 2 punguțe.

Unt de arahide

Untul de arahide este preferatul fetiței mele. Ea mai mănâncă câte o linguriță când are poftă de ceva bun. Recunosc că și eu mai savurez din când în când doar că eu îl includ mai des în rețete. Ultima dată am făcut niște cornuri și am făcut o combinație de umplutură de ciocolată cu unt de arahide și a fost o combinație plăcută.

Chiar vă recomand produsele de la Sweeteria pentru că au niște produse delicioase. Ar trebui să le încercați pentru că sigur vă vor impresiona plăcut. Eu îmi doresc să încerc și dulcețurile lor. Cea de afine mi-o doresc eu

You may also like

14 comentarii

  1. stii la ce poftesc eu cel mai tare? la fulgii aia de porumb cu lapte si la untul de arahide. Eu mereu zic sa mai scot din zahar si nu pot. Dar macar pentru mama voi cumpara pentru ca ea are diabet si nu are voie zahar deloc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.