Toamna se numără ofertele la Notino

Ofertele mereu mă atrag ca un magnet. Evident că și reducerile coșului de cumpărături și plata unei sume mai mici mă încântă, dar când vine vorba despre produse cadou …. parcă mi se pare și mai tentant. Mai exact, oferta actuală de pe Notino constă în alegerea unui cadou gratuit din cele 12 produse puse la dispoziție pentru comenzi mai mari de 220 lei. Totul este în limita stocului disponibil așa că ar trebui să vă grăbiți dacă vreți și voi să beneficiați de această ofertă.

Wishlist Notino și ultima mea comandă pe site

Jean Paul Gaultier este unul din brandurile care îmi este tare drag. Parfumul meu preferat este Scandal de la ei și recunosc că nu l-aș detrona pentru nimic în lume. Chiar dacă uneori încerc să mai folosesc și alte parfumuri pentru a mai schimba mirosul, mă întorc mereu la el. Jean Paul Gaultier La Belle este noul parfum lansat. Are ca note de vârf pară și ca note de bază vanilia. Este un parfum dulce din ce-am înțeles, dar cred că este un miros interesant și o combinație plăcută de arome.

Orice femeie este pasionată de machiaj. Chiar dacă multe dintre noi suntem la un nivel amatoricesc, tot ne străduim să învățăm să construim ceva frumos pe tenul nostru. Tocmai din acest motiv eu mereu merg pe un machiaj clasic, deși uneori îmi place să mă mai joc uneori cu nuanțele cu fardurile sau să exagerez ușor cu linia de tuș. Pentru toate aceste dorințe am nevoie de niște pensule pe măsură. Acestea pot face diferența în realizarea unui machiaj impecabil. Când am văzut setul de pensule de la Makeup Revolution am zis că merită să le încerc pentru că par a fi calitative și aș avea cam tot ceea ce am nevoie în acest set fără a fi nevoie să mai apelez la prea multe pensule.

Ultima comandă Notino a fost mică, dar importantă. Îmi doream mult să-mi iau parfumul Acqua di Gioia de la Giorgio Armani pentru că am primit câteva mostre ale acestui parfum în comenzile trecute și mi-a plăcut mirosul. Îl găsesc ca fiind parfumul perfect pentru job sau orice altă ocazie specială. Un parfum cu un miros plăcut și persistent. L-am luat în varianta de 100 ml pentru că vreau să mă bucur o perioadă cât mai lungă de timp de el.

Colorista de la L’oreal în varianta roz l-am luat pentru a-mi vopsi ușor părul într-o nuanță plăcută de roz. Este un nuanțator care rezistă câteva spălări și se vede frumos pe păr. Problema este că ultima dată nu m-am mai vopsit acel blond deschis ca de obicei și pe nuanța asta închisă nu cred că s-ar vedea. Am să-l las un pic în stand-by.

Mi-am luat și o paletă de farduri de la Makeup Revolution. De obicei îmi fac destul de rar astfel de achiziții pentru că o paletă de genul îmi ajunge destul de mult timp. Asta poate însemna chiar și un an. Farduri aplic mai mult când ies la poze sau dacă ies în weekend. În restul zilelor prefer fond de ten, rimel și ruj. Paletele de la Makeup Revolution arată atât de bine încât îmi este greu să renunț tentației.

Voi ce v-ați mai luat drăguț de pe Notino sau ce intenționați să vă cumpărați?

You may also like

13 comentarii

  1. Acest set de pensule este foarte tentant pentru mine. Ar mai fi un parfum italian care sper sa îl achiziționez la oferta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.