Criteriile care stau la baza mutării mele în București

Bucureștiul poate părea imposibil pentru unii, este foarte aglomerat și foarte agitat. Cu toate astea, eu aș vrea să mă mut și să-mi fac un rost acolo, pentru că în Galați nu se întâmplă nimic și pentru că acolo aș avea mai multe oportunități. Ca această mutare să fie posibilă am nevoie de câteva planete să se alinieze și de susținerea unor persoane apropiate. Să vă explic ce m-ar motiva.

Un apartament într-o zonă rezidențială

Mutarea a fi simplă și privit la rece totul pare simplu. Dacă aș vinde apartamentul meu din Galați, aș putea să-mi cumpăr un apartament într-o zonă rezidențială în București. În zona de nord a Bucureștiului a început să se construiască masiv și am găsit niște apartamente ieftine care par extrem de tentante.prezentare-apartament-1-parter-otopeni-23-august-modul-mic-site-1-min

Apartamente zona de nord a Bucureștiului sunt construite de către Phoenix Residence și pot fi luate și ca o investiție. Mă refer că dacă vreodată mă hotărăsc să mă mut în București, aș avea propriul meu apartament și nu aș fi nevoită să plătesc chirie. În plus, acesta poate fi luat și ca o investiție și dacă nu mă mut momentan, îl pot închiria și tot se justifică investiția. Eu mă gândesc serios să investesc câțiva bani strânși, dar vreau să îi cheltui chibzuit.

Locuri de muncă mult mai multe și salarii mai bune

Vechiul primar ne promitea cinema. Daaa … sunt orașe mai mici ca Galațiul care au săli imense de cineva și nouă ne-a făcut cinema în incinta Casei de  Cultură. Totul îmi dă impresia că suntem ceva mai bine ca la țară și îmi doresc să ies din această vizuină. Pentru asta îmi doresc să ajung și eu într-un oraș mai mare și cu mai multe oportunități.

În București îți poți găsi un loc de muncă decent și un salariu onorabil. Evident că pentru asta trebuie să ai și tu ceva cunoștințe și informații într-un domeniu ca să poți fi plătit cum trebuie.

Apartamente Otopeni vs loc de muncă

În momentul în care îți iei un apartament în Otopeni, este un exemplu, trebuie să-ți cauți un loc e muncă, sau ar fi de preferat să-ți cauți un loc de muncă, în apropiere. Este neplăcut ca în fiecare zi să pierzi cel puțin o oră dus până la muncă și o oră întors.

Aglomerația mă dezarmează

Pentru că este un oraș mare deplasarea dintr-o partea într-alta poate fi descurajatoare. Eu de fiecare dată când am mers în București am folosit aplicația GPS Waze și, de cele mai multe ori, distanța dintr-un loc într-altul nu era pe o distanță mai mică de 7-8 km.

Aglomerația, nebuneala, înjurăturile și îmbulzeală nu m-au descurajat și am trecut cu bine peste toate aceste piedici.

You may also like

26 de comentarii

 1. Eu cred ca poti gasi linistea si in Bucuresti, mai ales intr-o zona rezidentiala. Sunt apartamente si complexe rezidentiale mai la periferii, unde poti gasi in paorpiete gradinite, scoli, farmacii, banci, tot ce iti doresti. Zona de nord s-a dezvoltat foarte mult in ultimii ani si din ce in ce mai multi bucuresteni se muta acolo. Eu locuiesc in Bucuresti de 7 ani si daca ar fi sa ma mut vreodata de aici, nu as face-o pt niciun alt oras din Romania, poate doar sa plec de tot din tara. Nu ma vad locuind in alt oras. M-am obisnuit, imi place in Bucuresti, in ciuda traficului si aglomeratiei.

 2. E sunt din Bucuresti si da, e aglomerat dar pana la urma toate capitalele lumii sunt aglomerate. Eu dupa ce mi-am petrecut toata viata aia nu as putea sa ma mut intr-un oras linistit. Aici nu te plictisesti niciodata…

 3. Nu stiam ca vrei sa te muti. Da, Bucurestiul are avantajele sale dar si multe dezavantaje. Dar daca voi ca familie considerati ca e mai bine asa atunci succes pe noul drum 🙂 . Stiu cum este orasul Galati. Un oras aproape mort din punct de vedere economic. Acum sunt si eu galateanca prin casatorie dar pentru ca nu mi-as gasi atata de usor un loc de munca preferam sa stam in Bacau.
  Personal, nici eu nici sotul, insa nu am vrea in Bucuresti 😉

  1. Nu știam ca esti gălățeanca! Asta este adevarul si la noi se pare ca merg bine bordurile si asfaltările ca in rest nu se văd miscari!

 4. Parea mea e ca daca vrei sa te muti in Bucuresti sa alegi locuinta in apropiere de serviciu. Daca e servisciul in Otopeni te-ai scos. E super zona. Si eu mi-as lua un apartament acolo

 5. Eu stau in zona de Sud, imi place mai mult. Daca faci naveta Otopeni Bucuresti nu merita, innebunesti in trafic, iti trebuie rabdare maxima. IDeal e sa iti gasesti serviciu si apoi sa te muti cat mai aproape de el, dar in acelasi timp saai si mai multe mijloace de transport disponibile pentru ca nu stii cat o sa stai la acest loc de munca.

 6. Mie una imi place Bucuresti… stiu ca multa lume nu il suporta, dar agitatia, faptul ca ai ce sa faci la orice ora din zi si din noapte ma atrage foarte tare. Daca e sa plecam din Franta, mi-ar placea ca Alex sa semneze contract cu o echipa de handbal din Bucuresti 🙂
  xoxo

  http://www.sorananistor.com

  1. Mie imi place la bloc si nu as vrea sa ma mut la casa. Parintii si socrii stau la casa si este mult de munca. Cred ca asta ma sperie cel mai tare 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.