Kit esențial de la Sensiblu

În urmă cu o lună am primit un colet de la Buzzstore cu câteva produse de la Sensiblu pe care urma să le încerc în perioada următoare și despre care să vă povestesc. Este vorba despre 4 produse care își pot găsi cu brio loc în dulăpiorul nostru cu cosmetice pentru că sunt extrem de utile. Am să vă povestesc despre fiecare câte ceva pentru a vă face o idee. Dacă vreți și voi să faceți parte din grupul lor, vă puteți înscrie aici.

Dr. Organic – Deo roll cu extract de rodie fără aluminiu

Despre Dr. Organic auzisem și chiar eram curioasă să încerc acest produs de la ei. Acest roll on are până la 75% ingrediente de origine organică și este extrem de blând cu pielea. În plus, oferă un miros fin, natural și este potrivit atât femeilor, cât și bărbaților. Singurul motiv pentru care am ocolit roll on-urile în ultimul timp și am preferat variantele solide era pentru că nu-mi plăcea să aștept ca roll on-ul să se usuce.

Eu am o transpirație abundentă și pot să spun că face față cu bine în zilele ceva mai răcoroase. Mi-a fost teamă să-l folosesc în zilele foarte călduroase. Îmi place mult mirosul acela fructat și plăcut. Nu mi se pare că persistă foarte mult, dar este eficient. Mă bucur că l-am descoperit.

Șampon uscat Batiste

Batiste este unul dintre cele mai bune și cele mai cunoscute șampoane uscate. Eu îl găsesc extrem de util pentru că reușește să amâne cu cel puțin o zi să ai un look fresh. Acesta are rolul de a pulveriza o pudră care să absoarbă excesul de sebum. În felul ăsta părul capătă un look plăcut și fresh. Se întâmplă să fie nevoie să fii gata în câteva ore și nu ai timp să te speli pe păr și să te aranjezi așa că acest șampon pare a fi alegerea perfectă.

Eu mă împac tare bine cu el și mi se pare că se așează părul mai frumos când îl aplic. Este foarte eficient și în Sensiblu au mereu oferte la Batiste așa că puteți verifica ofertele lor.

Dr. Hart – Spray Repelent împotriva țânțarilor și a căpușelor

Țânțarii nu sunt prieteni cu copiii și o pișcătură atrage după sine multe alte neplăceri. Am învățat să port în permanență cu mine spray împotriva țânțarilor pentru că este neplăcut și pentru un adult, darămite pentru un copil. În plus, am început să caut și etichete pe care să fie trecute și căpușele. Vara trecută Cristina s-a trezit cu o căpușă în zona gleznei. M-am speriat teribil și de atunci o dau mereu cu spray atunci când urmează să se joace în iarbă pentru că sunt destul de periculoase aceste insecte.

În Galați a fost o mare invazie în vara asta și a fost o perioadă destul de scurtă de timp în care efectul stropirii a ținut țânțarii la distanță. În realitate, am folosit la fiecare ieșire din casă spray pentru a ne proteja de insectele nedorite.

L’Erbolario – Cremă cu SPF 30

Soarele nu mai este de mult prietenul nostru. Este mai bine să ne ferim de el sau să folosim creme cu protecție solară. Vara trecută am folosit niște produse pentru ten care necesitau obligatoriu protecție solară și m-am obișnuit să folosesc zilnic astfel de produse. Aș putea să spun că mi-a intrat în reflex să aplic cremă cu SPF înainte de fond de ten sau BB Cream.

Vara folosesc obligatoriu SPF 50 pentru că am nevoie de un factor cât mai mare de protecție. În restul anotimpurilor mi se pare ok și un SPF 30. Nu uitați că și în zilele înnorate soarele își face de cap. Tocmai din acest motiv, indiferent de vreme, am început să aplic crema L’erbolario care este o cremă cu morcov, susan și karite. Îmi surâde ideea că este o cremă potrivită chiar și pentru copii.

Voi ați folosit vreunul dintre produsele primite de mine în acest kit?

You may also like

17 comentarii

  1. Deodorantul cu bila de la Dr. Organic ma tenteaza mult, mai ales stiind ca e din ingrediente naturale. Sampon uscat de la Batiste folosesc si eu.
    Super practic acest kit, ideal pentru sezonul care tocmai ne-a parasit. Ohh, mi-e dor de vara deja.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.