Oje semipermanente vegane de la Mounli

Îmi fac unghiile cu ojă semipermanentă de mai bine de 2 ani și pot să spun că nu se compară deloc cu o manichiură clasică. Cel puțin în cazul meu consider că economisesc destul de mult timp și am o manichiură impecabilă preț de câteva săptămâni.

Oja vegană se aliniază trendului de a avea o viață sănătoasă și de a folosi produse cât mai curate. Concret, este acel tip de ojă care oferă o alternativă la combinațiile de substanțe chimice ce sunt de regulă folosite pentru diverse produse. Mounli are grijă de calitatea și de sănătatea unghiei și folosește cele mai bune ingrediente pentru ca mâinile noastre să nu aibă de suferit.

Eu mi-am luat 5 oje de la ei și recunosc că mi-a fost destul de greu să mă rezum doar la câteva nuanțe pentru că am văzut foarte multe culori care m-au atras. M-am orientat către alluring red(un roșu cald), bright dust(sclipici mai mic sau mai mare auriu), love beast(roz), lolita(tucoaz cu particule roz, verde fosforescent și mov) și galaxias(negru cu particule mici de sclipici colorat). În plus, mi-am luat și un base coat și top coat de la ei pentru a-mi creat o manichiură doar cu produse vegane. Dacă vreți să încercați și voi ojele semipermanente vegane de la Mounli, puteți folosi link-ul http://moun.li/Ramona15 și codul Ramona15 pentru o reducere de 15%.

Manichiura mea cu oja semipermanentă Mounli

M-am obișnuit să-mi fac unghiile și singură și problema cea mai mare este să-mi aranjez unghiile și să le dau forma dorită. Nu etse o problemă majoriă doar că îmi ia destul de mult timp. După ce mi-am aranjat unghiile, mi-am hidratat cuticulele și mi-am pilit suprafața unghiei puțin cu un buffer pentru a adera cât mai bine oja.

Cu alte cuvinte, unghia era pregătită pentru aplicarea ojei așa că am trecut la treabă. Întâi am aplicat un strat subțire și uniform de Base coat pe care l-am uscat 30 de secunde la lampă. Pasul următor a fost aplicarea ojei puțin câte puțin fără a încărca excesiv unghia. Eu prefer să îmi pun ojă puțin câte puțin pentru a evita aglomerarea unghiei pe margini. Oja nu se usucă până când nu este băgată la lampă, deci se poate lucra cu ea și aranja pe unghie. După ce am aplicat bine și uniform primul strat putem să băgăm unghia la lampă 30 de secunde pentru a fixa oja.

Această ojă mi se pare suficient de opacă și era suficient un singur strat doar că eu am preferat să aplic 2 din simplul motiv că vroiam să fie un strat mai gros, unghia să fie mai solidă și să fiu convinsă că nu se va rupe. Al doilea strat de ojă l-am uscat la lampă și apoi am aplicat Top coat pentru un luciu frumos și permanent. Top coat-ul de la Mounli mi s-a părut că este foarte lucios și îmi place maxim acest detaliu. După ce am uscat și cel de-al doilea strat de ojă la lampă, am folosit un cleanser pentru a îndepărta acel strat lipicios pe care îl lasă oja și top coat-ul. Cam ăștia au fost pașii pe care i-am urmat în realizarea manichiurii mele.

Nu-mi place manichiura simplă și am optat să combin două oje. Pe inelar am aplicat o ojă cu sclipici. Mi-a plăcut mult oja aceata aurie pentru că are sclipici mai mic sau mai mare și se aranjează frumos pe unghie.

Eu mi-am făcut și pedichiura cu ojă semipermanentă pentru că am fost plecată la mare și nu vroiam să am vreo problemă. Nu-mi place cum se vede unghia cu ojă sărită așa că pentru picioare am ales un roz. Pentru pedichiură am zis că este suficient să folosesc o singură culoare. Am urmat aceeași pași ca la manichiură și procesul a durat destul de puțin.

FOARTE IMPORTANT: Oja nu se dă jos cu acetonă așa că pentru îndepărtarea acesteia este nevoie să folosiți pila sau să folosiți un aparat special de pilire a unghiei pentru îndepărtarea acesteia. Cu acetonă nu aveți nici o șansă.

Ce părere aveți despre ojele semipermanente? Vă surâde ideea să folosiți oje semipermanente vegane?

You may also like

12 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.