Bagajul meu pentru plajă

În vacanță am luat cu mine un rucsac plin cu cosmetice pentru baie, dar am avut și geanta de plajă plină cu produse pentru plajă. Știu că multă lume a zis că am luat exagerat de multe produse cu mine, dar am vrut să nu-mi lipsească nimic. Dacă vreți am să vă arăt și ce produse cosmetice am luat cu mine, dar cred că este mult mai interesant să vedeți ce puneți în bagajul vostru pentru plajă.

Cosmetice cu SPF

Bioderma Photoderm cu SPF 50 este în topul preferințelor mele. Oferă o protecție bună și îl iubesc pentru că este tip spray. Soluția este transparentă și nu este nevoie să uniformizezi produsul cu mâna. Nu lasă o peliculă grasă sau lipicioasă. Trebuie reaplicat ori de câte ori intrați în apă sau după fiecare 2 ore dacă stați la soare. Produsul este special pentru față, corp și păr. Eu l-am aplicat strict pe corp. Dacă ajunge în ochi este foarte neplăcut pentru că te ustură rău. Tocmai din acest motiv am evitat să-l aplic pe față. Iar pe păr nu l-am aplicat pentru că nu mi s-a părut important.

Crema de față Solaire cu SPF 50 de la Yves Rocher a fost genială. Nu i-am găsit nici un minus acestei creme. Se uniformizează frumos pe ten. Nu lasă urme albe și nici urme grase. Protecția este garantată pentru că nu am avut probleme. Singurul inconvenient avut a fost din vina mea. M-am băgat în apă și nu am reaplicat suficient de des crema pe față și petele pigmentare și-au făcut rapid apariția. Are 40 ml și este foarte spornică. Lapte spray pentru corp cu SPF 50 de la Yves Rocher nu seamănă cu cea de la Bioderma. Am folosit-o mai rar. Pulverizează cremă doar că aceasta trebuie masată și uniformizată.

Spray Anthelios de la La Roche Posay este perfect oricând, oriunde. Este numai bun pentru a reaplica SPF atunci când ești machiată. De fapt eu pentru asta l-am și cumpărat. Se aplică frumos, machiajul nu se strică și nu-l deranjează deloc. De obicei acesta stă în geantă și-l reaplic atunci când consider că este nevoie.

Produse de plajă care nu m-au convins suficient

Crema cu SPF 50 de la Cocosolis nu este cel mai îndrăgit produs. Îmi place pentru ceea ce trebuie să facă. Îmi protejează foarte bine pielea. Eu am folosit-o cel mai des ca s-o dau pe Cristina pe față. Un alt aspect care-mi displăcea era faptul că rămân ușoare urme albe dacă nu întinzi foarte, dar foarte bine. Are nevoie de masaj pentru a intra în piele ceea ce nu pot spune că iubesc la cremele de plajă. Nu are miros. Este un produs pe care nu cred că l-aș recumpăra. Aș fi tentată să încerc și varianta cu SPF 30 să văd dacă textura cremei seamănă cu cea a celui de la SPF 50.

Apă cu SPF 30 de la Garnier mi-a plăcut pentru că se pulverizează și nu este nevoie să mai întinzi produsul cu mâna. Mă așteptam de la el să facă ceva special având în vedere denumirea acestuia. În realitate este un produs normal cu SPF 30 care lasă un luciu frumos pielii. Cred că orice alt produs tip spray face același lucru. Pe viitor chiar aș fi curioasă să încerc orice alt produs.

Produse care mi-au fost de un real ajutor și pe care le-am folosit cu plăcere

Choco l-am folosit pentru simplul fapt că este unul dintre produsele care accelerează bronzarea. Mirosul este unul plăcut, de ciocolată. Îmi place deși nu este pe primul loc în topul preferințelor mele. Aș putea să-l pun pe locul doi. GLOW de la Cocosolis este în topul preferințelor mele. Are un miros tare plăcut de vanilie amestecată cu arahide prăjite. Cel puțin la asta mă duce pe mine cu gândul.

Șamponul pentru păr cu efect de plajă de la Yves Rocher a fost una dintre cele mai interesante descoperiri. Nici nu știam la ce să mă aștept așa că l-am pus cu mine în geantă pentru că era de plajă. Acesta oferă textură părului și pare că este ușor apretat. Seamănă cu un fixativ, dar are niște calități care m-a făcut să apelez des la el. Mie îmi plăcea pentru că aranja foarte bine baby hair-ul. Pulverizam cu șpray după ce-mi prindeam părul și el rămânea așa cum îl puneam eu. Îl ador și chiar mă întristez că nu-l mai văd pe site.

Voi ce produse ați folosit sau folosiți pentru plajă?

You may also like

13 comentarii

  1. Mulțumim de informații draga mea ,chiar ai avut destul de multe produse cu tine în vacanță ,nu am folosit nici un produs din cele prezentate .

  2. Eu folosesc lotiuni si spray-uri cu SPF 50 si in ultima vreme am inceput sa apreciez variantele spray, pentru ca nu trebuie intinse si nu lasa urme pe piele.

  3. Atunci când pleci în vacanță e bine să ai la îndemână tot ce ai nevoie pentru confortul tău. Mă voi inspira de la tine pentru alegerile mele viitoare.

  4. De la Bioderma am avut și noi și ne-a plăcut,îl cumparam de câțiva ani.
    Din cele prezentate mai sus doar de la Garnier am mai încercat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.