Ce trebuie să știi dacă alegi o vacanță în Londra

Îmi doresc să vizitez mai multe țări în 2017. Se pare că am făcut fixație pentru Barcelona și Roma și deși am fost o dată, îmi doresc să le revăd. Sunt țări atât de frumoase pe care am impresia că mai am atât de multe să le descopăr. Ideea rămâne în picioare și încă îmi doresc să le vizitez doar că pe lista mea am mai adăugat și Londra.  londra-painted-minPoate că nu îmi doream atât de mult să o vizitez, dacă nu primeam foarte multe informații de la niște prieteni recent întorși dintr-un city break acolo. M-au convins că este un oraș frumos și că am ce face acolo și cu siguranță îmi voi dori să o revăd.

Care sunt principalele atracții ale Londrei

Îmi place ca în vacanțele mele să îmbin shoppingul cu vizitatul principalelor obiective și de ce nu, distracția. Îmi place să găsesc comori ascunse și să vin cu sacoșele pline de chilipiruri sau cine știe ce oferte de nerefuzat.garda-londra-min

 • Big Ben – este deja cunoscut ca fiind o emblemă a orașului. Big Ben este cel mai mare ceas din lume care are patru fețe și cu clopot. Acesta este situat în turnul de nord al Palatului Westminster.
 • Palatul Westminster – are o arhitectură deosebită și aici se află două camere ale Parlamentului. Este o clădire impunătoare, ca mai toate obiectivele turistice importante.
 • Tower Bridge – are o lungime de 244m și o înălțime de 65m. Este un pod mobil, dar și suspendat peste râul Tamisa și leagă partea de nord cu cea de sud a orașului
 • London Eye – este cea mai mare roată din lume și are 135m. De sus ai posibilitatea să vezi toate obiectivele importante.
 • Muzeul Madame Tussauds – este muzeul figurilor de ceară, cunoscut pentru starurile cu chip de ceară.
 • Palatul Buckingam – este foarte cunoscut pentru gărzile care stau nemișcate în fața clădirii. Clădirea este foarte frumoasă și este o mare atracție pentru străini.

Londra are foarte multe clădiri impunătoare și arhitectura clădirilor este deosebită.

Bilet avion Londra cu preț redus

Planificarea unei vacanțe începe prin cumpărarea biletului de avion. În ultimul timp am tot vânat ofertele și în momentul în care am găsit oferte la biletele de avion le-am luat și ulterior am căutat și variante de cazare. Eu cumpăr de cele mai multe ori bilete ieftine și partenerul meu de încredere este Aerolines.ro. Prin intermediul acestui site am găsit cle mai bune variante de zbor.

tower-bridge-londra-minÎn primul rând caut zboruri care să-mi permită să ajung la destinație în prima parte a zilei pentru a nu pierde o zi de vacanță pe drumuri. Prefer să aterizez la 7 dimineața decât să ajung la 7 seara. Acesta este un criteriu foarte important și de asta am ținut cont și atunci când m-am orientat către un zbor București Londra.

Pentru că mi-am dorit atât de mult să ajung în Londra, analizez ofertele către această destinație de foarte mult timp și mai multe oferte bune de bilete de avion Londra aici.

Luată de val nu am luat în calcul și varianta cazării. Abia acum am început să-mi caut și o cazare și prețurile nu sunt toate ieftine. Dacă în cazul transportului am găsit prețuri foarte bune, nu pot să spun asta despre cazare. Multe persoane m-au îndrumat către locații de cazare care nu sunt în zone centrale.

 

You may also like

15 comentarii

 1. Eu am fost anul trecut la Londra, dar intentionez sa o vizitez din nou, mai ales ca sunt oferte convenbile la biletele de avion.

 2. Am fost si eu in vacanta in Anglia in 2009. Mi-a placut la nebunie. Eram cu o colega de facultate si ne era ghid un alt fost coleg de facultate. A fost cea mai misto vacanta!
  Londra este minunata, am apucat sa vizitam si noi o mare parte din obiectivele turistice importante. Mi-ar placea sa am ocazia sa o mai vizitez o data alaturi de sotul meu.

 3. Tot ce mi-as dori daca ar fi sa ajung vreodata la Londa, ar fi sa nu ploua si sa nu fie ceata. Incontestabil ca ai ce sa vezi la londa si daca nu ma insel, face parte din top 3 cele mai vizitate orase din lume in 2016

 4. Si eu imi doresc sa ajung in Anglia intr-un viitor incert, dar sigur. 🙂
  Multumesc pentru pont, voi tine cont de sfaturile tale!
  Pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.