Părerea mea despre primele produse încercate de la La Roche Posay

Trebuie să recunosc că nu prea am avut contact cu produsele La Roche Posay. Într-un din vizitele la dermatolog, soțul meu a luat contact cu 2 dintre produsele lor și și-a rezolvat problema. Evident că le-am asociat cu faptul că acestea ar trebui să-mi fie recomandate și nu m-am gândit să-mi achiziționez eu vreun produs din gama lor. Surpriza a venit de la Buzzstore pentru că am fost selectată să testez 2 produse a acestui brand. A fost o surpriză plăcută și chiar eram curioasă să văd cum mă împac cu ele.

Vreau să menționez din start că eu am un ten mixt, cu câteva pete pigmentare și cu câteva riduri fine. Aș vrea să punctez și faptul că de mai bine de o lună și jumătate tenul meu arată impecabil. Nu am coșuri, nu am zone uscate și nici alte probleme în afară de cele menționate. Înclin să cred că acest fapt se datorează echilibrului pe care mi l-am creat în îngrijirea corespunzătoare a tenului meu.

Eu am încercat produse gama TOLERIANE de la La Roche Posay, care este o gamă de îngrijire a pielii ce conține produse cu toleranță ridicată, special concepută pentru a calma pielea sensibilă și reactivă, restabilind confortul zi după zi. Din această gamă eu am primit o cremă hidratabtă prebiotică Sensitive Cream și o cremă de curățare.

Cremă de spălare Toleriane de la La Roche Posay

Demachierea face parte de rutina mea de îngrijire a tenului. Dimineața aleg de cele mai multe ori să folosesc doar un produs de spălare a tenului. În felul ăsta am impresia că tot sebumul de pe ten este îndepărtat și tenul meu rămâne fresh. Seara folosesc obligatoriu produse speciale de demachiere indiferent dacă am fost sau nu machiată și abia după acest pas aleg să-mi spăl fața cu un produs special.

Ador să pun apă pe față și combinația cu un produs cosmetic de curățare trebuie s facă o echipă bună pentru a nu-mi usca tenul excesiv. Trebuie să existe un echilibru în acest sens pentru că nu vreau să folosesc cremă de față doar pentru a regla această neplăcere.

Crema de spălare de la La Roche Posay vine într-o textură lăptoasă, ușor fluidă care se simte pe piele ca o cremă lejeră. Nu face spumă și nici nu este greu de îndepărtat. O consider eficientă pentru că nu-mi lasă tenul gras și pentru că nu-mi usucă tenul. Sunt 2 aspecte pe care eu le urmăresc la un astfel de produs. Asta înseamnă că el este compatibil cu tenul meu și că îl pot folosi cu brio.

Această cremă conține 4 ingrediente care calmează, protejează și ajută la repararea pielii: apa termală La Roche Posay, glicerină, niancinamidă și ceramide. Are proprietăți de calmare , protecție și anti-oxidante. Prin textura ușoară și fluidă, menține hidratarea naturală a pielii și protejează bariera cutanată.

Cremă hidratantă prebiotică Toleriane Sensitive

Așa cum mi-am făcut un ritual din demachiere, pot să spun că mi-a intrat în rutina mea zilnică de îngrijire a tenului și aplicarea cremelor de față. Seara acord ceva mai mult timp acestui procedeu și chiar am mai mult timp și răbdare de răsfăț. Ca un următor pas după folosirea cremei de spălare La Roche Posay de mai sus, aplic crema de față. Este o cremă micuță, doar 40 ml, cu rol hidratant și care lasă un finish plăcut tenului.

În primul rând, este nevoie de o cantitate micuță de cremă. Se dozează produsul pe mână și apoi se uniformizează pe ten. Intră foarte repede în piele fără să fie nevoie să insiști. Nu are nici un fel de miros, nu are strop de parfum în ea și are niște ingrediente extrem de curate. Îmi place că îmi lasă tenul foarte fin și nu este absolut deloc gras.

Rolul prebioticeloreste acela de a conserva bariera microbiană, o barieră invizibilă care protejează în mod natural pielea, reducându-i sensibilitatea. Această cremă este potrivită chiar și pentru bebeluși. Ea conține 83% ingrediente active care calmează și protejează: glicerina hidratează 48 de ore, ceramidele repară și protejează bariera cutanată, vitamina B3 calmează instant, apa termală La Roche Posay calmează și reducer iritațiile.

Voi ați folosit produse de la La Roche Posay? Aveți vreo recomandare pentru mine? Cum vi se par aceste produse?

You may also like

6 comentarii

  1. Si eu am testat cele doua produse si sunt perfecte pentru tenul meu! Crema hidrateaza foarte bine si pentru mult timp pielea uscata. Tenul meu sensibil se inrosea usor de la majoritatea produselor (creme sau produse de machiaj), dar cu ajutorul acestor doua produse de la La Roche Posay nu mai am aceasta problema!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.