Pregătirea garderobei de toamnă

Suntem la mijlocul lunii august și pentru moment este destul de cald, dar mă gândesc și la câteva cumpărături online pe Dresslily, iar asta implică ceva mai multă așteptare. Comenzile ajung în minim 2 săptămâni așa că am decis să arunc o privire pe site și să văd care sunt produsele de care aș mai avea nevoie pentru a mi le comanda din timp.

Rochie tricotată

Rochiile tricotate mi se par decente și frumoase. Aceasta este puțin diferită pentru că are umerii goi și poate părea ceva mai sexy. Mie mi se pare potrivită stilului meu vestimentar și rozul ăsta prăfuit îmi place maxim. Cu alte cuvinte rochia asta îndeplinește toate condițiile impuse de mine pentru a fi a mea. Prețul mi se pare extrem de mix. O astfel de rochie este sub 20$ ceea ce mi se pare un preș mai mult decât accesibil.

Rochie cu mâneci trei sferturi

Hainele cu mâneci trei sferturi sunt în topul preferințelor mele. Genul ăsta de rochie simplă mi se pare că este frumos pusă în evidență de această mânecă trei sferturi. Cred că dacă este puțin accesorizată poate fi o rochie absolut perfectă. Aceasta este aproape 21$ și mi se pare că merită toți banii. În privința materialului chiar nu îmi fac griji pentru că am foarte multe rochii de pe Dresslily și materialele sunt foarte ok.

Body cu mânecă lungă

Nu am mai purtat un body din adolescență. Îmi surâde ideea de a încerca să port un body și mă gândesc că ar fi foarte potrivit de purtat individual sau chiar pe sub o bluziță în momentul în care gerul pișcă ceva mai tare. Mă gândeam să iau acest model ca și test. Voi vedea dacă rămân asupra acestui model sau voi lua ceva mai provocator de pe site.

Îmi mai doresc o geantă. Am văzut câteva modele drăguțe la niște prietene și am să verific online dacă nu găsesc ceva asemănător pentru că mi s-a pus un pic pata. Aș vrea să mă axez și pe câteva ținute ceva mai sport așa că aș vrea niște adidași noi. Am câteva modele în cap, dar să văd ce găsesc fizic în magazine. Am un feeling că nu voi avea suficientă răbdare și până la urmă tot online îmi voi lua ceva. Astea fiind zise, am să mai analizez un pic Dresslily și mă voi hotărâ asupra comenzii finale

You may also like

12 comentarii

  1. Cand am citit ca suntem la mijlocul lunii august mi-am zis ca eu ce pisici caut la scoala daca este vacanta?!!? 😀 Frumoase haine ti-ai ales! Si mie imi plac, inclusiv costumul de baie intreg!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.