Evenimentele sunt mai frumoase când porți rochia potrivită

Rochiile lungi cred că sunt mult mai potrivite când mă gândesc la o petrecere. Știu că o rochie scurtă ne poate pune picioarele în valoare. Cu toate astea, cele lungi mi se pare că îmi oferă un plus de eleganță și îmi doresc ca pentru următoarele evenimente să mă îndrept către acest gen de ținute. Fiecare se simte confortabil în anumite ținute doar că eu consider că astea mă caracterizează pe mine în prezent. Asta nu înseamnă că n-am avut momentele mele de nebunie în care am purtat rochițe tot mai scurte pentru că îmi plăceau și nu regret o clipă alegerile mele.

O rochie scurtă este perfectă pentru o persoană cu o siluetă perfectă, pentru cineva care are picioare frumoase și căreia îi plac genul ăsta de piese. Pentru astăzi am ales câteva rochii lungi care mă inspiră. Dacă în magazinele fizice o rochie de genul nu poate fi găsită sub 700 lei, în online totul este diferit și prețurile sunt mult mai prietenoase.

Long sleeve prom dresses uk

Aceasta este catalogată ca fiind o rochie deși în realitate este o fustă amplă de tip A line și un top alb din dantelă. Îmi place modelul, dar și cromatic mi se pare că se vede foarte frumos.

Iubesc rochia de mai sus deși și ea este aceeași poveste ca și prima. Aceleași două piese. Partea de jos este exact ca prima rochie doar că diferă culorile, iar top-ul acoperă mai mult pielea în partea de sus și este cu mult mai multă dantelă.

Rochia aceasta mi se pare completă din toate punctele de vedere. Nu pot să-i găsesc nici un minus. Îmi place cum este pus în valoare decolteul. Iubesc decolteul în V și acesta pune cel mai frumos în valoare chiar și un bust mediu. Talia este frumos pusă în evidență și partea de jos lasă ușor la vedere un picior ceea ce poate fi considerată a fi o rochie sexy, dar decentă. Nu o găsesc absolut deloc vulgară. Plusul acestei rochii sunt acele flori adăugate care mi se pare că o completează perfect.

Alegeți să purtați rochii lungi, ample sau preferați rochiile scurte pentru un eveniment?

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.