Idei de cadouri pentru Craciun

Toată lumea în această perioadă este în febra cadourilor. Sunt momente în care știi deja ce cadouri trebuie să faci persoanei dragi, părinților, bunicilor … prietenilor însă acest lucru se întâmplă destul de rar.

Mie mi se întâmplă frecvent ca fiind la cumpărături și căutând ceva special pentru fiecare să mi se pară că parfumul ăsta nu se potrivește cu personalitatea ei, rochița este mult prea mulată și cred că îi va place, etc și să rămână totul pentru ultima sută de metri iar atunci să nu mai fac atât de multe mofturi și să cumpăr cadourile la repezeală.

Până acul ăsta trebuie să recunosc că nu am dat prea mare importanță site-urilor care vin în ajutorul nostru pentru a ne fi mai ușor și eventual să economisim timp.

Fungift este unul din site-urile online care te ajută să alegi cadourile potrivite. dacă te abonezi la newsletter ai o reducere de 5% și în plus până pe data de 21 decembrie ai transport gratuit. De asemenea au implementat ideea de Oferta zilei care va promova un produs la preț redus.
Site-ul are foarte multe filtre de căutare în funcție de destinatarul cadoului, culoarea preferată sau în funcție de pasiuni.
Crystal Gift este un magazin complex de cadouri. Pe acest site găsiți în afara cadourilor specifice pentru sărbătorile de iarnă și cadouri personalizate pentru nunți și botezuri.
Pe crystal Gift găsiți și cadouri grupate pe diferite evenimente cum ar fi 8 martie, Sfântul Valentin, etc care aduce un plus … din punctul meu de vedere și o ușurare a căutărilor în cazul în care ești mulțumită de cadourile propuse.
Pe Gift Market aveți posibilitatea de a alege dintr-o gama variată de cadouri pentru ca fiecare persoană să găsească cadoul potrivit care să reprezinte sentimentele sale pentru persoana căruia i le oferă și personalitatea celui căruia i se oferă. În această perioadă am văzut niște oferte drăguțe la coșuri speciale pentru Crăciun.

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.