Summer Black Friday timp de o săptămână la Notino

Reducerile este cuvântul la care multă lume se activează. Cel puțin eu, când aud că este vorba de reduceri sunt în extaz și nu prea pot să rezist tentației. Înclin să cred că nu sunt singura persoană care a făcut cel puțin o dată cumpărături doar pentru că am găsit ceva la reduceri.

În ultimul timp am pus accentul pe achiziția unui număr cât mai mare de parfumuri. Am descoperit parfumuri senzaționale și despre ele vreau să vă povestesc astăzi. Reduceri combinate cu parfumuri!!!! Notino a dat startul reduceri Black Friday și puteți obține reduceri suplimentare folosind codul reducere20.

Black Opium Yves Saint Laurent

Yves Saint Laurent – Black Opium

Black Opium este primul meu parfum de la Yves Saint Laurent. Este un parfum la care visez de o lungă perioadă de timp. Mi-l doream mult și dorință mi s-a îndeplinit abia acum vreo lună. Aș putea să spun că am avut suficient timp să-l folosesc ca să-mi dau seama că-l iubesc.

Interesant este că am făcut o fixație pentru el în ciuda faptului că nu știam foarte multe despre miros decât din descrieri. Am recitit recenziile clienților la acest parfum și mulți îl catalogau a fi un parfum dulce, dar plăcut. Într-adevăr vanilia se află pe listă ca și note de bază. Este un miros intens, dar combinat cu cidru, patchouli, cafea și iasomie. Am primit și multe complimente în urma folosirii lui de la persoane diferite. Asta mă face să cred că am făcut una dintre cele mai bune alegeri, iar eu am început să-l folosesc zilnic! Acum poate fi achiziționat la reduceri de pe Notino.ro dacă folosiți codul reducere20.

YSL Y

Yves Saint Laurent Y (parfum pentru el)

Nu sunt o expertă în ceea ce privesc parfumurile bărbătești, dar asta nu înseamnă că nu pot deosebi un parfum bun, de unul de duzină. Soțul meu și-a cumpărat recent parfumul Y de la Yves Saint Laurent la recomandarea unui prieten. Aromele lemnoase și ușor picante sunt combinația perfectă. Mirosul persistă întreaga zi pe piele și pe haine miroase zile întregi. Îmi place pentru că nu este mirosul ăla masculin, puternic și ușor înecăcios.

Vă recomand să apelați la apele de parfum la ambele variante pentru că sunt mai persistente. Cel puțin eu asta am ales și nu regret nici o secundă. Mă bucur că am descoperit aceste 2 produse și mi-am făcut curaj să încerc și alte produse ale acestui brand.

Voi folosiți parfumuri Yves Saint Laurent? Aveți vreo recomandare de parfum?

You may also like

16 comentarii

  1. Am avut si eu Black Opium si pot sa spun ca am avut cu el o relatie de dragoste si ura dar asta nu ma va opri sa il cumpar din nou, mai ales daca e la reducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.