Ședința foto de familie

În viața noastră există momente care trec repede, însă cu ajutorul unui album foto pot deveni amintiri care durează pentru totdeauna. Perioada maternității, primele zile din viața nou-născutului, botezul sau prima aniversare a celui mic sunt momente importante și unice ce merită să rămână vii în viața voastră cu ajutorul unei ședințe foto de familie.

Un fotograf de familie știe deja cât de important este pentru clienții săi să imortalizeze cele mai deosebite momente din viața lor și poate oferi posibilitatea de a captura toate aceste momente importante într-una sau mai multe ședințe foto realizate în studio sau afară în aer liber, în parc de exemplu.

Nu trebuie să așteptați un moment special pentru a programa o ședință foto copii,  ei cresc incredibil de repede și orice clipă din copilăria lor merită propriul album foto.

De ce să alegi un fotograf profesionist?

Știm cu toții că în ziua de azi toată lumea deține un telefon sau o cameră foto cu care poate face fotografii decente, însă din propria experiență va spun că nu este același lucru.

Fotografiile realizate de un fotograf profesionist, într-un decor special amenajat cu fundaluri și recuzita bogată, editate și printate sunt cu adevărat magice, transmit emoție și asta înseamnă artă fotografică.

Cum ar trebui să fie fotograful?

În primul rând ar trebuie să fie cu multă experiență pentru că nu este ușor să lucrezi cu copii și nu orice fotograf poate face asta, nu are importantă dacă este bărbat sau femeie, trebuie să fie blând și desigur răbdător cu cei mici.

Cât despre copii, nu vă faceți griji, ei nu au limitări ca noi adulții, preconcepții, nu le pasă de cum sunt văzuți de ceilalți și se vor adapta ușor, mai ales pentru că fotografii au tehnicile lor de a comunica cu ei.

Prețul unei ședințe foto

Prețul pentru o ședință foto de familie diferă de numărul fotografiilor primite, de modul în care sunt editate, timpul acordat unei ședințe foto, dotările studioului sau recuzita folosită și nu în ultimul rând de experiența fotografului.

Nu trebuie să amâni programarea unei ședințe foto pentru familie, cei mai mulți fotografi au programări factute chiar și cu luni de zile înainte, în plus cel mic este în continuă creștere și se schimbă pe fiecare zi ce trece, riști să ramai fără amintiri din anumite perioade din copilăria lui.

Foarte mulți fotografi oferă fotografiile în format digital, în galerii online sau pe stick, nu uita să optezi pentru album foto. Va sosi clipa în care copilul va crește și se va uita împreună cu voi la albumul foto realizat cu 20 de ani în urmă, ce amintiri!

You may also like

5 comentarii

  1. Cred ca in ziua de azi,multi nu mai pun pret pe o sedinta foto impreuna cu familia!Mi se pare un lucru nemaipomenit sa detii un album foto cu toti membrii familiei!Si intr.adevar pozele cu telefonul sunt foarte frumoase dar ceea ce e la o sedinta foto e duferit!!!Trebuie sa ne gandim si noi sa facem o sedinta foto !

    1. Multumim pentru articol foarte util! Chiar imi doresc sa le fac la fetele mele fotografii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.