Seara fetelor la film ( Cinema City) – N-ai șanse, Frate!

O seară la film poate fi extrem de relaxantă. Poate că ar trebui ca și fetele să aibă o zi a lor așa cum au băieții. Am observat că ei se mobilizează mult mai ușor și au diverse ieșiri cu sau fără motiv. Consider că și femeile ar fi ceva mai relaxate dacă ar putea să se bucure și ele de un timp care să fie doar al lor.

Știu că vine o vreme când nu mai ești în adolescență și grijile pun stăpânire pe noi, dar chiar și așa trebuie să avem grijă de noi. O zi pe săptămână nu se întâmplă nimic dacă ieșim și noi. Eu chiar sunt pentru acest mod de relaxare pentru că te deconectezi de problemele cotidiene extrem de bine. Cei de la Cinema City mi-au propus să particip la o astfel de seară împreună cu o prietenă așa că am răspuns pozitiv acestei invitații.

N-ai șanse, frate! – o comedie foarte bună

Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat şi nonconformist cu multe belele în trecutul său. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Deşteaptă, sofisticată şi împlinită, frumoasa blondă este o diplomată desăvârşită şi este talentată la… cam orice. Cei doi nu au nimic în comun. Nimic altceva decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

Și de aici s-au iscat o grămadă de chestii care mai de care mai amuzante. Este o comedie potrivită pentru toată lumea chiar dacă Cinema City a propus-o pentru seara fetelor așa că puteți merge chiar și în 2 s-o vedeți. Eu am mers împreună cu nașa mea și ne-a plăcut foarte mult. Chiar v-o recomand cu căldură.

Lansarea filmului a fost pe 28 iunie, dar mai poate fi văzut câteva săptămâni bune în cinematografe. Vă puteți rezerva biletele online și sper că v-am dat o idee bună pentru weekend-ul ăsta sau pentru a vă umple cumva timpul liber.

Ce film bun ați văzut în ultimul timp?

You may also like

7 comentarii

  1. Fetele se mobilizeaza mai greu deoarece sunt invatate de societatea romaneasca sa gandeasca asa: locul lor este acasa iar o iesire nu are importanta daca nu sunt si baieti prezenti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.