Seara fetelor la Cinema City – Poms/Hai că încă putem

Cinema City s-a gândit la ideea genială de a face seara fetelor. Cu alte cuvinte, fetele ies în oraș socializează, văd un film bun și își iau acea energie bună cât pentru toată săptămâna. Mi se pare o idee genială și am fost plăcut surprinsă să văd că tot mai multe persoane răspund foarte bine acestei provocări. De exemplu, când am fost eu sala a fost plină ochi. Dacă se mai puteam găsi câteva locuri răsfirate prin sală.

Poms/Hai că încă putem la Cinema City

Filmul “Hai că încă putem!” relatează povestea Marthei (Diane Keaton) o femeie demult trecută de prima tinerețe care decide să se mute într-o restrânsă comunitate de pensionari pentru mai multă liniște și odihnă. După ce se împrietenește cu câteva vecine și la insistențele acestora, Martha înființează o trupă de majorete de vârstă a treia.

Povestea este presărată cu foarte mult umor. Replicile au fost geniale și comedia a fost extrem de interesantă. Mi-a făcut o reală plăcere să vizionez această comedie. Începând cu 26 iulie poate fi văzut la Cinema City.

Seara fetelor la cinema

Propunerea celor de la Cinema City a fost perfectă pentru că nu avea nimic în plan pentru ziua de luni. Ei propun ca lunea să fie seara fetelor la film. Încurajează această idee și prin oferirea unui produs cadou fiecărei persoane de sex feminin care vine la filmul propus de luni. Eu am fost împreună cu 4 prietene și recunosc că mi-a plăcut teribil de mult compania lor.

M-am îmbrăcat lejer pentru film. Am zis că nu vreau să fiu foarte elegantă în această zi. Tocmai din acest motiv am apelat la un set de haine interesant format din 2 piese pe care le-am luat de la Femme Luxe. Îmi place enorm de mult setul pentru că materialul este ușor elastic și se așează cum n u se poate mai bine pe corp. Pantalonii sunt ușor scurți pentru că așa este modelul și sunt perfecți pentru o ieșire de seară mai răcoroasă cum a fost ieri. Consider că are un preț bun și că merită investiția pentru un look comfy.

You may also like

10 comentarii

  1. Sper ca v-ati distrat si ca veti mai repeta experientele de genul. si, cel mai important, nu uita sa ne povestesti si noua.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.