Primer ELF vs Primer Avon

Pentru început am să vă vorbesc despre Primerul de la ELF cosmetics. Acum 6 luni sau mai mult eu împreună cu o prietenă am decis să dăm o comandă pe site-ul ELF(site-ul îl găsiți aici). Nu îmi amintesc ce ofertă era însă trebuia să comandăm de o anumită sumă pentru a primi un cadou. Pentru cine nu știu Elf este un site cu cosmetice pentru toată lumea și chiar mi-am cumpărat niște cosmetice bune de la ei la prețuri mici. Am deviat puțin de la subiect și m-am apucat să le fac reclamă deși nu ăsta era scopul.

Uitându-mă pe site la diferite produse mi-a sărit în ochi acest primer. La vremea aia trebuie să recunosc că nu cunoșteam semnificația acestui produs și am citit descrierea lui de pe site. Primerul promitea că va păstra fardul de ochi un timp îndelungat și nu se va aduna în pliul ochiului. Eu știind că mai aveam astfel de probleme am spus să îl comand pentru că nu costa decât 7 sau 9 lei și m-am gândit că pierderea nu ar fi atât de mare și nu ar fi primul produs care riscă să fie aruncat la coș.

Acesta este primul primer cumpărat și are nuanța Champagne #11011. M-am uitat pe site și nu am mai văzut acest primer sau cel puțin această nuanță. Îmi place mult acest primer pentru că are niște particule de sclipici foarte fine dar o dată aplicat fardul acestea nu mai sunt evidente. Are un miros plăcut și foarte fin iar textura s-a păstrat pe toată durata folosirii produsului. Cel mai mult îmi place că își face treaba așa cum trebuie și face ceea ce promite adică o dată aplicat fardul nu se mai adună absolut deloc și rezistă până la demachiere.

Acum o lună am prins o altă ofertă bună pe site-ul ELF și am profitat de ocazie pentru a-mi comanda un nou primer pentru că primul nu mai poate fi folosit mult timp pentru că este pe terminate. De această dată am ales nuanța #7501 care este o nuanță simplă dar eficientă. Acum îl puteți găsi pe site la prețul de 9 lei. Într-un cuvânt părerea mea este următoarea …. Primerul de la ELF este foarte bun și eficient și face ceea ce promite deci îl recomand.

 Am avut o perioadă de un an în care nu am mai dat nici o comandă pe AVON dar acum ceva timp am zis că e cazul să mai folosesc și produsele lor și după ce am studiat puțin catalogul am decis să îmi iau(printre altele) și un primer de la AVON pentru că nu încercasem un alt primer în afară de cel de la ELF. Nu mai rețin exact dar cred că prețul este în jur de 13 sau 16 lei.
Acesta este prezentat într-un borcănel de sticlă foarte drăguț. La prima vedere am fost încântată de cum este prezentat produsul. L-am aplicat o dată și după aproape 3 ore machiajul meu a început să se adune. Nu mi-a plăcut acest lucru însă mă gândeam că l-am folosit într-o zi mult prea călduroasă sau nu l-am aplicat eu cum trebuie. L-am folosit și a doua oară și rezultatul a fost același ….
Părerea mea despre primerul AVON este …. Nu merită investiția și nu face nimic din ceea ce ar trebui să facă. Făcând o paralelă între Primerul ELF și Primerul AVON îl recomand pe primul pentru că este mult mai bun calitativ și în plus prețul este mai mic.

Ați folosit vreunul din cele două primere? Care e părerea voastră?
Voi ce primer folosiți(îmi recomandați)? 

You may also like

2 comentarii

  1. Eu am si folosesc primeru de la avon , sunt f incantat de el , ca exemplu si unde si-a dat testul suprem a fost la o nunta in luna august ,caldura mare, dans …transpiratie … machiajul meu a fost aproape intact aproape 24 de ore ,avand in vedere ca de la nunta ,am mers direct la servici 😀 si nu m-am mai demachiat ..eu sunt mai mult decat multumita de el

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.