Plimbare in institutiile statului

Am fost zilele trecute la Directia sanitar veterinara pentru o autorizatie si surpriza …. la intrare gasesc un gardian care ma ghideaza catre o anumita camera 13. Bat la usa si intru sfioasa. O doamna ma ia la intrebari dupa care ma indruma catre o colega de-a ei care frunzareste 3 hartii si imi zice ca nu la ea trebuie sa ajung sa merg la etajul doi. La etajul doi gasesc o persoana care imi zice nu la noi, urcati la etajul trei. Dupa ce m-am plimbat prin toata institutia ajung la o doamna care intai imi vorbeste de parca ii gresisem eu cu ceva …. o fi avut o zi proasta!!!!dog-589002_960_720-min
Atunci cand ai nevoie de o hartie pe care trebuie sa o obtii de la astfel de institutie trebuie sa vorbesti cat mai putin si sa fii cat mai supus pentru ca nu cumva sa superi functionarul platit din banii nostri.

Ca sa am o zi plina am zis sa ma duc la Finante pentru a plati taxa de ecarisaj. Este o taxa absolut stupida adoptata de CONSILIUL LOCAL GALATI. Toate persoanele juridice din Galati trebuie sa plateasca 50 de lei pe an taxa de caine si ca persoana fizica 2,5 lei de persoana. Ce face Consiliul Local pentru acesti bani??? Ei au dat o justificare cu adaposturi si castrari insa nu cred nimic din ceea ce se spune.
Dupa ce stau la rand 30 de min pentru a plati aceasta taxa ma intreaba functionara …. „Taxa de mediu nu este platita! O platiti acum?!”. Taxa de mediu o alta gaselnita a CONSILIULUI LOCAL GALATI care pe anul 2010 este 290 lei pe an. Ce face Consiliul Local cu acesti bani ….?! Taxa de mediu????
Lumea moare de foame firmele se chinuie sa scape de datoriile acumulate pe fondul crizei si tu pui taxa de caine?! taxa de mediu?!
Totul mi se pare STUPID!!!!
Oare nu inteleg eu ceea ce au vrut sa realizeze cu acesti bani stransi din aceste taxe?

You may also like

3 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.