Cumpărături la reducere în Barcelona

De o lună și ceva mă tot chinui să scriu această postare și tot nu e completă. Așa se întâmplă când faci foarte multe cumpărături. Nu îmi place deloc să pozez hainele …. cu atât mai puțin dacă nu le pun pe mine pentru a vedea cum vine … cum se așează etc. Consider că dacă vă arăt rochițele pe care mi le-am cumpărat poate că vă veți face o părere vizavi de culoare. Rochițele am să le pozez la vară sau pe cele elegante la evenimente mai deosebite după care am să precizez și locul de unde le-am cumpărat.

Anul trecut am fost înnebunită după bej – crem. Acum m-am axat pe maro și mi-am luat multe produse în aceste nuanțe. Botinele sunt de la mango și am dat 33 de euro parcă.

 

Cizmele astea le-am luat de la Pull&Bear și am dat 13 euro pe ele. M-a atras prima oară prețul și după asta și modelul. Parcă când văd prețuri atât de mici îmi vine să iau toate produsele la reduceri. Am văzut multe produse de calitate care au meritat toată atenția și în magazinele de la noi nu găsesc modele atât de frumoase la prețuri atât de bune.

 

Am găsit și un magazin cu Swarovski și am primit cadou de Sfântul Valentin o pereche de cercei și un inel care nu a vrut deloc să iasă frumos în poză. Oricum sunt set așa că același setul are și cercei. Prețul a fost unul prietenos, având în vedere că l-am cumpărat dintr-un magazin Swarovski

Mi-am lărgit puțin și colecția mea de parfumuri. Deși nu am fost pornită să îmi iau doar Paco Rabanne așa s-a nimerit. Cei drept îmi doream Lady Milion și pe asta l-am luat doar din considerentul asta iar Ultrared era la ofertă și m-a cucerit mirosul.

Vă plac cumpărăturile mele?

You may also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.