Importanța unei genți pentru o femeie

Pentru orice doamnă sau domnișoară, o geantă, are mai mult decât un rol estetic. Aceasta este un accesoriu util, cu un rol important în viața fiecărei femei. Geanta reușește să fie asociată stilului unei persoane.

Geanta ca accesoriu 

Există o mulțime de modele de  genți de damă pentru gustul fiecărei persoane. Avem o varietate de forme de genți pe care le putem alege în cele mai variate modele. În funcție de nevoile noastre și de stilul nostru vestimentar, putem alege geanta accesoriu, care să se integreze cât mai bine în ținută. O ținută simplă, banală, poate fi pusă în evidență dacă vom alege să purtăm o geantă care reușește să îi confere stil și culoare. O persoană care se preocupă de propria imagine, va alege cu grijă modelul genții pe care URMEAZĂ să o poarte.

Cum alegem geanta potrivită

Să alegem modelul unei genți este o reală provocare. Este important să știm pentru ce anume ne dorim modelul respectiv de geantă. Dacă ne orientăm atenția către un magazin online de genți putem alege ce ne dorim.  În cazul în care vrem o geantă de purtare, de zi  cu zi, vom alege un model încăpător. În acest fel vom putea pune toate lucrurile de care avem nevoie. O astfel de geantă este ideală pentru locul de muncă. O geantă tip clutch este ideală pentru a fi purtată la un eveniment mai special.

Un alt criteriu care ne influențează deciziile este reprezentat de culorile genților. O geantă neagră se potriveste oricărei ținute și poate fi purtată oriunde. Culorile neutre, de maro, bej și crem, nu trebuie să ne  lipsească din garderobă. Calitatea unei genți este un alt criteriu important. O geanta din piele naturală rezistă vreme îndelungată și, în plus, calitatea acesteia este indiscutabilă. O geanta de calitate iese ușor în evidență dacă stăm să analizăm zona cusăturilor și a îmbinărilor. Dacă acestea vor fi corect realizate, geanta va fi suficient de rezistentă în timp. Putem alege și genți din piele ecologica,  din jeans sau din material textil.

Marquessa designer este unul dintre cele mai recente site-uri descoperite de mine cu genti dama online. De fapt, am fost atrasă de diversitatea de modele de genti dama online la reduceri de pe site. Sunt atât poșete

Cum purtăm gențile

Este important să știm cum să purtăm gențile pe care le deținem. Modelul acestora ne ajută să le deosebim și să știm să le purtăm corect. Gențile de mână,  cele cu barete scurte, sunt ideale pentru a fi purtate la birou. Se potrivesc țintelor casual. Geanta de umăr are o vârstă mai mare și este un model de geantă comod. Ideală pentru a fi purtate când ieșim în oraș sau mergem la o întâlnire de afaceri.  Poșete,  acele genți mici,  sunt perfecte pentru plimbările în oraș, iar modelele mai elegante pot fi purtate la un eveniment special. Orice doamnă care se preocupa de ținuta sa și de accesorii își va crea o colecție de genți. O geantă potrivită purtată la o în combinația potrivită ne va pune în valoare și ne va scoate în evidență.

Mai multe detalii despre Marquessa Designer găsiți și pe pagina lor de facebook Marquessa Designer!!!

You may also like

11 comentarii

  1. Eu aleg intotdeauna genti micute pentru ca sunt miniona, din piele ca sa nu trebuiasca sa le schimb prea des si caut modele deosebite care sa-mi puna in evidenta tinuta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.