Trimite cadouri celor dragi din Germania cu ajutorul reNNen.ro

Din dorința de a câștiga un salariu mai bun sau in interes de serviciu, ori pentru studiu, mu lte persoane din țară noastră au luat calea străinătății. Nouă, celor rămași acasă, dar și celor dragi aflați în altă țară, ne vine tare greu. Cu siguranță cei plecațti în afara țării ne duc dorul și le lipsesc multe lucruri de aici, din țara natală. Pentru a le face mici bucurii și surprize apelăm la firme de curierat, precum reNNen.ro.  În coletele noastre putem alege să punem daruri de suflet, dulciuri, haine, sau orice altceva ar reuși să îi bucure pe cei apropiați nouă.

De ce ții cont când alegi o firmă de curierat

Pentru că ne dorim să ne bucurăm de o bună colaborare cu o firmă care se ocupă de transport colete ne vom interesa care sunt costurile serviciilor de curierat. Ne vom raporta și la volumul și greutatea coletului nostru. Când căutăm să trimitem un colet cuiva drag ne dorim să știm și când ajunge coletul nostru la persoana căreia îi este destinat. Este foarte important ca termenul de livrare a coletului să fie respectat. Și noi trebuie să luăm în calcul faptul că în preajma anumitor sărbători pot exista anumite întârzieri în livrarea colegilor din cauza volumului mare de comenzi. De aceea,vom avea grijă să pregătim din timp coletul pentru a ajunge la fix la persoana căreia îi este destinat. De exemplu, reNNen.ro este o firmă cunoscută de curierat Germania – Romania care are niște recenzii extraordinar de bune.

Dacă am apela la o firmă de curierat pentru a expedia un colet și aceasta s-a dovedit a fi serioasă din toate punctele de vedere, vom mai colabora și pe viitor cu firma respectivă. Putem ține cont și de recomandările privind firma respectivă. Dacă vor fi aprecieri pozitive putem încerca să colaborăm cu o astfel de firmă. Ne mai intereseaza și grija pentru livrarea în cele mai bune condiții a coletului nostru. Coletul trebuie expediat cu grijă. Dacă trimitem un cadou fragil, vom menționa acest lucru și ne vom dori ca ceea ce am trimis să ajungă în siguranță.

Ce putem pune în colet și cum să ambalezi coletul

Unele firme de curierat ne asigură și ambalatul coletelor.  Pentru a ajunge în cele mai bune condiții coletul este esențial să pregătim din timp conținutul. Depinde și ce alegem să punem în pachet. Dacă vom trimite produse alimentare vom avea grijă să împachetăm cât mai bine produsele pentru a ajunge într-o stare perfectă la cei cărora le sunt trimise. Vom alege ambalaje sigure și protectoare și o cutie care să permită depozitarea în cele mai bune condiții.

Putem trimite celor dragi articole vestimentare, bijuterii, suveniruri. Cel mai interesant ar fi dacă am putea să apelăm la o firmă de transport persoane Romania in Germania și să mergem noi înșine să îi vizităm pe cei dragi. Oricine se bucură să primească un dar de la kilometri depărtare, dar și mai tare se bucură de prezența cuiva drag. Să trimitem un dar sau să îi vizităm pe cei dragi ține de posibilitățile noastre, de timpul nostru.  Dar,  important este să nu ne neglijăm acest lucru.

Ati expediat vreodată un colet in alta tara?

You may also like

10 comentarii

  1. Da, in Italia si in Anglia si trebuie sa recunosc ca astfel de firme iti usureaza mult munca si stii ca produsele vor ajunge intacte la destinatar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.