Produse consumate în mai 2019

În ultimul timp nu reușesc să scriu articolele cu produsele consumate loa timp și acesta ajunge la voi undeva la mijlocul lunii. Mai bine mai târziu decât niciodată. Astea fiind spuse, am să încep să vă povestesc despre produsele folosite luna trecutp și să vă arăt care mi-au plăcut și care nu.

N-au fost foarte multe produse, dar observ că sunt voluminoase. Am să vă povestesc despre fiecare în parte.

Spumant de baie

Recunosc că eu nu foloseam spumant de baie până acum. Fetița mea a fost atrasă de spumant și pentru ea le-am luat doar că le-am mai folosit și eu. Pot să spun că le foloseam pe ambele. Spumantul de baie este de la AVON în varianta Sweetheart sau Bubble gum. Ambele sunt interesante doar că mie mi-a plăcut mai mult varianta albastră. Aceasta colora ușor apa și o făcea albăstruie și face spumă destul de multă. Cristina își punea câte 2 căpăcele din fiecare. Au costat în jur de 14-15 lei parcă.

Acest dizolvant l-am laut mai mult pentru oja semipermanentă. Nu-mi place că nu o șterge deloc. Folosesc ceva din DM acum care își face treaba, dar ăsta nu șterge deloc oja semipermanentă.

Spray-uri încercate

În ultimul timp am folosit foarte mult Nivea. Exclusiv Nivea pentru că îmi place și pentru că mă mulțumește în totalitate. Nici nu mai știu al câtelea spray este și cu siguranță nu mă opresc aici. Eu le cumpăr de aici la jumătate de preț față de magazin. La Superblog am primit un mini spray de la Gerovital și am zis să-i dau o șansă. După aplicare rămân cu un miros. Are un miros fresh să zic așa deși este un miros care nu prea poate fi descris, dar nici deranjant nu este. Mi s-a părut eficient și ar putea fi o alternativă bună în locul celui de la Nivea.

Luna trecută am folosit 2 geluri de duș. Primul gel de duș a fost cel de la Yves Rocher pe care-l ador. Este un gel de duș căruia nu-i pot reproșa nimic. Are un miros foarte plăcut, nu are parabeni, coloranți sau alte nebunii și catifelează foarte bine pielea. Am folosit și Gelul de duș de la Vitamix care a fost ok, dar nu se ridică la nivelul celui de la Yves Rocher.

Plasturii impotriva durerilor menstruale de la Barza sunt foarte, dar foarte buni și eficienți. Oferă o căldură ușoară abdomenului și durerea cedează. Este deranjant să porți un astfel de plasture pe perioada asta, dar rezultatele sunt vizibile și eu consider că merită încercat. Decât 3-4 pastile, mai bine un plasture care ține aproape 20 de ore.

Șervețelele de la Lidl sunt geniale. Îmi plac mult șervețelele umede marca proprie pentru că raportul calitate/preț este excelent. Costă până în 3 lei și chiar sunt bune. Folosesc tot de la ei și servețelele uscate și alea sunt eficiente.

Pasta de dinți de la Colgate este nelipsită din baie. Încerc să o schimb și mereu mă întorc la ea. Am impresia că este singura care îmi oferă o respirație proaspătă și îmi curăță dinții. Am folosit și o pastă de dinți pentru albire cu albire de la Cureaprox cu gust de piersici. Este o pastă de dinși diferită, dar plăcută.

You may also like

8 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.