Prima mea comandă pe Obsesiv.ro

Manichiura mea trebuie să arate impecabil și mă chinui să opțin acest rezultat cât mai ușor. În ultimul timp am văzut că unghiile mele se exfoliază și că oja nu ține mai mult de câteva zile. Așa am ajuns să apelez la oja semipermanentă. Este o alternativă excelentă și aceasta poate arăta la fel de bine chiar și o lună.

Eu am descoperit Obsesiv.ro tocmai pentru că eram în căutarea unoi kit complet pentru realizarea manichiurii cu ojă semipermanentă. Mă gândesc că nu este tocmai greu și că ar trebui să încep să-mi fac singură unghiile. Site-ul m-a surprins plăcut pentru că este extrem de bine aprovizionat și are multe produse din care să-ți poți alege.

Experiența mea cu produsele Eveline

În urma analizării fiecărei categorii de pe site am decis să renunț pentru moemnt la ideile mele cu ojele și să apelez la câteva cosmetice Eveline. Despre brand știam deja că sunt numai produse de calitate și chiar vroiam să le încerc. Problema era că niciodată nu am găsit ceva extrem de tentant care să mă motiveze să le încerc. Așa că, de această dată, comanda mea pe Obsesiv.ro a fost exclusiv compusă din produsele acestui brand. Să vă arăt ce mi-am ales.

Kit Tratamente 4 in 1 Unghii și Mâini

Acest kit a fost primul care m-a captivat. Combinația de produse exte foarte bună pentru pregătirea unghiuțelor de vară. Mai exact, înainte de a ne pune în evidență și de a lăsa la vedere unghiuțele, ar fi de preferat să fim convinse că acestea arată bine și că beneficiază de cea mai bună atenție. Eu prefer ca pe perioada rece pedichiura să fie compusă doar din curățare și un lac tratament. Oja lipsește cu desăvârșire pe perioada rece și doar vara prefer să le am colorate ca niște bombonele. Manichiura nu beneficiază de acest răsfăț, dar sper să nu fie chiar o problemă.

Acest set este compus dintr-un tratament profesional împotriva micozei, un ulei de cuticule tratament 8 în 1 de regenerare rapidă, tratament îndepărtarea cuticulelor crescute în exces și o cremă de mâini cu ulei de argan. Sunt foarte interesante toate și kit-ul ăsta m-a cucerit chiar și după ce mi-a ajuns coletul.

Perle bronzante Eveline

Nu am mai folosit perle din perioada liceului cred. A fost un fel de dragoste la prima vedere și o plăcere să le văd pe site. Mi le-am luat și eu pentru un glow special. Eu le folosesc în locul blush-ului și mai aplic puțin și pe tâmple. Se vede frumos și rezistă o perioadă lungă de timp. Nu se transferă și ăsta este un mare plus.

Tratament gene 8 in 1 de la Eveline

Acesta este un produs după care tânjeam. Nu mi s-a părut scump deloc. Este doar 17 lei și am zis că merită încercat. Este produsul de care nu mă despart de mai bine de o săptămână. Sunt foarte conștiincioasă și aplic zilnic acest produs pe gene, seara, la culcare. Se aplică pe genele curate și le vopsește cu ceva alb. Mai exact îmi îmbrac fiecare genuță cu acest produs și … aștept rezultatele. Încă nu mă pot pronunța, dar promit că am să revin cu impresii în privința lui pentru a ști dacă se merită să-l încercați.

Ați încercat ceva de la Eveline până acum? Ați comandat până acum de pe Obsesiv.ro?

You may also like

10 comentarii

  1. Sa le folosesti cu placere! Tratamentul pentru unghii il am si eu si este foarte bun!

  2. Folosesc si eu tratament 8 in 1 de la Eveline, imi place foarte mult , ceea ce ti-ai luat tu inca nu am folosit dar nu e timpul trecut

  3. Am tot auzit de produsele Eveline, însă nu am reușit să pun mânuțele pe ele. Am în plan ca la următoarele comenzi să adaug și acel Argan Elixir.

  4. am auzit dad nu am folosit nimic de la acest brand momentan.. insa ma gamdesc la un tratament pt unghi

  5. Foarte interesante alegerile tale, tratamentul 8 în 1 de la Eveline l-am încercat și eu și a dat rezultate foarte bune, voi încerca și alte produse!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.