Idei de decorare a camerei copilului

Copilăria este prima parte a vieții noastre care ne marchează pentru totdeauna. Copiii noștri au personalitate, iar noi trebuie să le punem în valoare creativitatea și să susținem spiritul lor inventiv. Pentru ca totul să fie cât mai bine, încercăm să îi creăm copilului un spațiu intim, sigur și plăcut. Poate părea o provocare amenajare camerei copilului. Trebuie să alegem mobilierul, pardoseala și decorațiunile în funcție de preferințele copilului. Este esențial să știm să alegem cât mai corect tot ceea ce avem nevoie și în special să ne consultăm cu copilul pentru a obține un dormitor de vis.

Alegerea mobilei pentru dormitorul copilului

Când vrem să alegem mobila pentru camera copilului trebuie să ne raportăm la vârsta și la nevoile pe care le are. Găsim mobilier ce poate fi adaptat o dată cu creșterea copilului. Cel mai indicat este să ne îndreptăm atenția către corpuri de mobilier de calitate. Acestea trebuie să fie rezistente și versatile. Și cel mai important aspect, să nu reprezinte un pericol pentru copii.

Este ideal să căutăm obiecte pe care să le poată folosi câțiva ani buni. Un pat care poate fi folosit pe o perioadă de câțiva ani este cel mai indicat pentru dormitorul copilului. În dormitorul celui mic este nevoie și de un dulap în care să depozităm hainele. Acestea trebuie să fie de dimensiuni potrivite. Să nu fie prea mare, dar să fie suficient de încăpător pentru a putea pune în el un minim necesar de haine de sezon.

Din camera copilului nu trebuie să lipsească moblierul care trebuie să conțină obligatoriu un set de masuta si 2 scaunele.  Îl putem alege în funcție de preferințele copilului. Astfel, cel mic va adora să petreacă timp lucrând la măsuța personalizată cu personajele preferate din desene. Un astfel de set este ideal în orice dormitor pentru copii. Putem alege de pe All 4 Kids setul dorit. Este momentul ideal să profităm pentru că au reduceri până pe 9 iunie. Un set de masă și scaune este sigur și confortabil.  În plus este foarte util și necesar.

Decorarea pereților camerei

Putem alege sa decorăm pereții din camera copilului în cel mai ingenios mod sau chiar să-i pictăm cu personajele preferate. Dacă avem copilași mai mari este bine să ținem cont și de preferințele lor. Putem apela la specialiști sau putem să decorăm și să pictăm noi înșine pereții dacă avem talent.

O alternativă bună ar fi și stickerele decorative pentru a decora pereții. În prezent sunt extrem de multe modele și putem să redăm o scenă dintr-o poveste doar cu aceste stickere. Este minunat dacă reușim să creăm combinații cromatice în nuanțe calde care îi vor încărcă cu energie pe copii.

You may also like

11 comentarii

  1. Asa e,multumim de sfaturi!Dar ce frumoase sunt scaunelele cu masuta!!Fetita mea e mai marisoara si acum vrea sa.i decorez camera cu stelute si in curand ne vom pune la treaba!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.