5 bijuterii delicate care nu se demodează NICIODATĂ

Bijuteriile sunt accesoriile care au rolul de a evidenția eleganța unei persoane. Lor le revine menirea de a-ți reflecta personalitatea. Orice femeie adoră să poarte bijuterii și cu drag va accesoriza ținutele pe care le poartă cu cele mai deosebite accesorii. Ai la dispoziție mai multe bijuterii, din care le poți alege pe acelea care îți plac. Iată cinci astfel de accesorii realizate din argint pe care le poți purta cu orice ocazie.

Pandantivul

Un simplu lanț nu spune prea multe despre tine. Tocmai de aceea, cel mai bine este să apelezi la un pandantiv discret și delicat. Pandantivul în formă de literă este cel purtat accesoriu. În cazul pandantivelor în formă de litere, inițialele pot veni de la numele tău sau de la numele unei persoane foarte importante din viața ta. Pandantivele în formă de floare, de inimă, de lacrimă sau alte simboluri mai mult sau mai puțin stilizate pot sta la gâtul tău și pot avea o încărcătură emoțională semnificativă.

Creceii

Împodobirea urechilor nu se face la întâmplare. Alegerea unei perechi de cercei potrivite trebuie să se facă în funcție de forma feței. Este bine să ai grijă ca cerceii pe care îi porți să se completeze cu ținuta la care urmează să îi combini. Este bine să te raportezi și la evenimentul la care vei merge cu acești cercei. S-a dus vremea în care purtai aceeași pereche de cercei ani buni. O pereche de cercei aleși corect pot evidenția răsăturile feței și să te vor ajuta să arăți mult mai bine.

Brățările

Mâinile tale sunt mereu la vedere. Le folosești la locul de muncă, atunci când ieși în oraș, când scrii sau faci orice altă activitate. Unei bratari îi revine rolul de a emana senzualitate și delicatețe. Ai la dispozitie mai multe materiale pentru care poți opta. Foarte multe doamne sunt pasionate de bijuterii de argint pe care le poartă cu drag și încredere. Argintul este un material rezistent pe care îl poți întreține ușor fără a suferi modificări în timp.

Inele

Pe mâinile oricărei persoane de sex feminin poți vedea cel puțin un inel. Cel de logodnă este cel mai frecvent purtat de către domnișoare, asta și datorită semnificației pe care o are. La fel ca și brățările, și inelele sunt la vedere și reușesc să atragă atenția foarte ușor. Un inel cu pietre delicate poate fi purtat la un eveniment protocolar. La evenimentele mai speciale poți alege unele cu pietre semiprețioase. Acele modele mult mai sofisticate și mai opulente.

Coliere

Gâtul este acea parte a corpului pe care nu trebuie să o neglijezi. Un colier este o bijuterie delicată pe care o porți la evenimente speciale. Acesta trebuie ales cu grijă. Bijuteriile fac parte din viața ta și reușesc să te pună în valoare și să îți flateze ținuta aleasă pentru o anumită ocazie.

Tu ce bijuterii preferi să porți și cum le alegi?

You may also like

18 comentarii

  1. bijuteriile din argint daca sunt bine alese sigur nu se demodeaza niciodata si metalul in sine trece fara probleme proba timpului. Eu mizez pe bijuterii din argint de multe ori atunci cand trebuie sa cumpar cadouri.

  2. Am o multime de bratari si cercei..dar nu prea port. Insa lantisoarele de tot felul sunt un must have la mine. ❤

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.