Rochița cu care l-a întâmpinat Criss pe Moș Crăciun

A trecut Crăciunul atât de repede …. Pentru cei care nu mă urmăresc pe facebook sau pe instagram am să vă spun că acest Crăciun l-am petrecut la Predeal la Hotel Belvedere. Anul trecut l-am făcut tot acolo și am rămas plăcut surprinsă de toată organizarea și din acest motiv m-am dus și anul acesta. Dacă vreți să vedeți părerile mele de anul trecut, le puteți reciti aici și acum am să vă spun cum a fost anul acesta în comparație cu anul trecut.cadou-mos-craciun-minRochie Crăciun – link

Crăciun la Hotel Belvedere din Predeal

Anul acesta am avut tot 4 nopți e cazare și am avut foarte multe activități specifice sărbătorii de Crăciun care să ne introducă în atmosfera aceea plăcută și care să ne facă să ne simțim cât mai bine. Multe lucruri și obiceiuri s-au păstrat de anul trecut.

Program de Crăciun

În fiecare seară avea o formație care cânta și întreținea atmosfera. Noi am fost un grup foarte mare și deja solistul ne știa ca fiind grupul din Galați și aveam parte de toată atenția dânsului. Chelnerii nu au fost la fel de ospitalieri ca cei de anul trecut sau poate că nu am creat noi prea multe apropieri. Am văzut și o parte din cei de anul trecut.

colindatori-belvedere-predeal-min bufet-suedez-belvedere-min pomana-porcului-minPe 24 decembrie a fost pomana porcului care s-a desfășurat în curtea hotelului. A  fost foarte frumos și cu multă mâncare. Mai exact, erau mese întinse cu platouri rustice în care găseai șoric din belșug, brânză , slănină, ceapă, pâine și covrigi. În același timp se tăiau porcii și erau 2 măcelari care îi tranșau și făceau tochitură. Era tochitură pentru toată lumea și o puteai servi ca la carte. Se găsea și mămăligă, mujdei, etc. În concluzie, oricât de multă lume a fost prezentă, mâncarea era din belșug pe mese și nimeni n-a plecat sătul. Țin să menționez că totul era foarte bun.

tochitura-belvedere-minNici băuturile nu au fost ignorate. Nu știu exact dacă aveau ceai cald, dar se găsea țuică fiartă, vin fiert, sucuri, apă,etc. Foarte bine organizați și din acest punct de vedere. În plus, solistul care cânta seara în restaurant a cântat afară și la pomana porcului.

colindatori-belvedere-predeal-minDupă ce toată lumea a terminat de mâncat, am fost invitați la un foc de tabără și în apoi au venit și colindătorii. Foarte frumos și mi-a plăcut mult tot programul. Criss nu a mai prins colindătorii pentru că a adormit. Deja se făcuse ora de somn.

criss-mos-craciun-la-2-ani-minSeara trebuia să vină Moș Crăciun și au organizat ceva frumos în jurul bradului și a venit și moșu. Eu eram tare obosită și am venit în ultimul timp și aproape că nu am reușit să fac poze atunci când a primit Criss cadoul.

criss-mos-craciun-min

Comanda pe Rosewholesale

Am dat o comandă acum o lună pe Rosewholesale și mi-am luat câteva lucruri speciale pentru Crăciun printre care și rochița Cristinei. Special am pregătit-o să o poată purta pentru momentul unic în care se va întâlni cu Moșu. Eu am ales pentru ea mărimea 110, ceea ce îi era ușor măricică, dar mai mică cred că nu îi venea. În concluzie, pentru 30 de minute cât a purtat-o a fost bună și adecvată cu sărbătoarea în sine.

Rochița are un fermoar la spate și se îmbracă foarte ușor. Cristina a fost tare încântată de ea și a purtat-o cu plăcere. Omul de zăpadă de pe rochiță avea un puf în dreptul capului și Criss trăgea tot timpul de el. Pentru un eveniment de genul eu cred că puteți să luați pentru copii hăinuțe de sărbătoare.

ceas-cu-mosu-minCând am plasat comanda am găsit și pentru mine un ceas cu Moșu. Chiar dacă nu am avut o ținută la fel de specială ca a Cristinei a îndrăznit să îmi iau și eu un ceas care a costat puțin mai mult de 10 lei. Brățara este dintr-un silicon moale și am avut mai multe variante din care îmi puteam alege. A meritat investiția.

rochie-cu-buline-minbaby-girl-outfit-min

 

 

You may also like

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.