Cum mi-am ales nuanța potrivită a fondului de ten Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Fondul de ten este un produs la care apelez în ultimul timp pentru a-mi uniformiza frumos tenul, pentru un finish plăcut și pentru că îmi oferă și protecție solară. Eu am un ten mixt și folosesc în general produse cu acoperire mică spre medie și în afară de câteva mici pete pigmentare nu am probleme cu tenul.

Lancome Teint Idole Ultrawear

Notino.ro m-a provocat să-mi aleg nuanța potrivită de fond de ten.
Lancôme Teint Idole Ultra wear a fost vedeta aleasă. Am primit 20 de nuanțe de din acest fond de ten și eu trebuia doar să le spun care nuanță mi se pare că este mai apropiată de tenul meu. Aparent pare a fi o chestie absolut banală.

Lancôme Teint Idole Ultra wear

Lancôme Teint Idole Ultra Wear este un fond de ten cu care se lucrează foarte ușor. Eu l-am aplicat cu un beauty blender, s-a întins uniform și are o acoperie medie spre mare. În coletul primit am avut 20 de nuanțe de fond de ten cu care m-am jucat și am experimentat. Ce-i drept, multe dintre ele au fost nuanțe care nu mi se potriveau, dar am avut vreo 4 anuanțe care mi-au dat bătăi de cap pentru că nu mă puteam hotărâ care este cea mai potrivită pentru mine.

Fondul de ten are deja în compoziția lui un SPF 15. Eu oricum folosesc creme speciale cu factor de proctecție(în perioada rece folosesc SPF 30, dar dacă este soare sau sunt temperaturi ridicate folosesc obligatoriu SPF 50). Consider că acesta este un plus pentru el și pentru mine este suficient acest SPF.

Matifiază foarte bine tenul și rezistă întreaga zi fără probleme. Mi-a plăcut mult că nu se strânge absolut deloc și că rămâne la locul lui fără a fi nevoie să-l fixezi pe parcursul zilei.

Nuanța potrivită de fond de ten

Nuanțele care le-am considerat potrivite le-am aplicat întâi pe interiorul mâinii pentru a vedea dacă nuanța se potrivește cu pielea mea. Eu am pielea ceva mai închisă, nu este tocmai albă, și am găsit câteva nuanțe care s-au apropiat foarte mult de culoarea tenului meu.

Beige rose 007 este una din nuanțele care se confundă foarte foarte bine cu tenul meu. Chiar aș putea să spun că este 1 la 1 cu tenul. Aplicat pe mână aș putea să spun că nici nu-l disting pe ten. Aspectul mat și finish-ul lăsat de fond de ten m-a cucerit. Primul instinct a fost să aleg nuanța asta.

Beige Peche 049 este nuanța pe care m-am decis s-o port pe perioada acestei veri. Aplicat pe încheitura mâinii este o diferența extrem de mică. Aș putea să spun că seamănă cu o tentă ușoară de bronz. Am considerat că este mult mai potrivită pentru perioada caldă. dacă aș fi optat pentru un fond de ten pentru perioada rece, clar aș fi mers pe prima variantă.

Beige Chataigne 048 este o nuanță apropiată de cea aleasă de mine. Chiar dacă ca și numere sunt apropiate, mie mi se pare că 049 se potrivește mult mai bine pe tenul meu. Spun asta doar din simplul considerent că am putut să le probez pe toate și să am cel puțin o zi la dispoziție pentru fiecare din aceste nuanțe pentru a vedea exact cât de potrivită este pe ten.

Dacă urmăriți aceste culori pe site posibil să vi se pară cam închise. Ăsta a fost sentimentul meu când le-am văzut pe site, doar că avându-le în față am putut să le diferențiez mult mai ușor și să mă decid. Nu am un ten foarte deschis așa că trebuie să vedeți și voi pe site ce nuanță vi se potrivește și să nu mergeți exact pe alegerile mele.

You may also like

16 comentarii

  1. Ma bucur mult pentru tine ca ai ocazia sa folosesti acest fond de ten minunat!si eu mi l doresc foarte mult!

  2. Chiar dacă la prima vedere e sa alegi nuanta fondului de ten pare simplu, în practica lucrurile sunt mult mai complicate, e extrem de dificil

  3. De fiecare dată când am cumpărat fond de ten online nu mi-am nimerit nuanța, prefer să testez o monstră înainte să cumpăr.
    Cumpăr online când știu sigur care este nuanța potrivită pentru mine.

  4. Intr-adevar este o provocare sa alegi nuantele online, de aceea prefer sa le testez real si sa retin apoi ce nuanta se potriveste, pentru cumparaturi ulterioare. Vara folosesc intotdeauna o nuanta o idee mai inchisa, si daca se poate cu protectie UV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.