Remary luptă împotriva celulitei cu produse profesionale

Celulita reprezintă acumularea de țesut adipos (grăsime) subcutanată la nivelul coapselor, șoldurilor și feselor. Această condiție este prezentă la majoritatea femeilor. Deși nu esta o condiție medicală serioasă, celulita poate fi inestetică și poate deranja femeia când poartă pantaloni scurți sau costum de baie. Nu este tocmai ușor să scapi de ea și totuși nu este o luptă imposibilă. Important este să nu renunți și să faci constant masaj, să te hidratezi corespunzător și să ai o alimentație sănătoasă.

Știam că am un strop de celulită doar că în momentul în care am fost la salon am aflat că am ceva mai multă. Mi-a arătat exact cum este distribuită și gradul ei. Pe coapse parcă era gradul 3 și lângă genunchi aveam ceva mai puțin, dar și acolo era evidentă. Ce pot să zic, m-am cam îngrozit un pic și am zis că voi lua măsuri în acest sens ca să mai scap de ea pentru că nu vreau să arăt ciudat la vara. Evident că și de Crăciun îmi doresc să fiu tonifiată și tocmai din acest motiv am zis să profit de ocazie și să folosesc 2 produse profesionale care luptă împotriva celulitei de la Glemis.ro.

Cremă termoactivă anti celulitică profesională

Bazat pe eficiență imediată și precizie, acest tratament prețios de remodelare corporală și fermitate conține ingrediente de ultimă generație, ce îmbină textura inovatoare cu cele mai bune rezultate din știință și natură. Cea mai recentă inovație exclusivă, complexul Pro Active Remary, este alcătuit dintr-un cocktail extrem de concentrat, ce are la bază cele mai eficiente plante cu rezultate dovedite împotriva celulitei. Complexul Pro Active Remary mărește permeabilitatea datorită efectului termoactiv, permițând astfel ingredientelor active să ajungă la stratul vizat în piele.

Eu folosesc această cremă de mai bine de o săptămână. Am început prin aplicarea acesteia pe șolduri și am mers ușor spre genunchi. Aș fi putut să spun că era un plus faptul că știam exact unde trebuie să insist. Nu pot să spun că am văzut schimbări, dar textura pielii la exterior chiar arată mai bine. Se vede pielea hidratată și catifelată. Am mari așteptări de la ea și chiar aștept să văd îmbunătățiri și în privința celulitei.

Crema profesionala pentru slabit cu alge

Crema cu alge și uleiuri esențiale pentru slăbit ajută la eliminarea toxinelor, a lichidelor în exces, îmbunătățește circulația sângelui și cea limfatică, lăsând pielea revitalizată. Aspectul pielii de portocală dispare, pielea este hidratată și elastică. Substanțele active din algele marine reglează metabolismul la nivel celular, accelerând procesul de regenerare și redând fermitatea și elasticitatea pielii. Acestea au rolul de a fragmenta grăsimile și de a le transforma în componente mai mici, normalizând metabolismul la nivelul pielii.

Crema profesională pentru slăbit cu alge:

  • Estompează aspectul celulitei insistente
  • Menține fermitatea pielii
  • Stimulează circulația sangvină
  • Elimină toxinele și depozitele grase
  • Reduce retenția de lichid
  • Menține elasticitatea pielii

Eficiența acesteia mi se pare chiar bună și intră foarte repede în piele. O cantitate mică de produs pentru a fi suficientă pentru a fi aplicată pe picioare și pe șolduri. Aceasta promite să elimine în centimetri, să readucă suplețea și desigur să contribuie la detoxifierea organismului. Trebuie să luăm măsuri încă din timp pentru ca această problemă cu celulita să nu se accentueze pentru că atunci este mult mai greu să folosim creme anticelulitice în vederea observării vreunui rezultat.

Îmi doresc să aplic cremele anticelulitice de cel puțin 2 ori pe zi, dimineața și seara, în speranța de a vedea efecte până de Crăciun. Vreau să mă pot îmbrăca cu rochia preferată fără a avea vreo problemă sau fără să-mi fie teamă să-mi pun o rochie mulată pentru că mi se văd picioarele inestetic. Pe de altă parte trebuie să știm că rezultatele nu se văd peste noapte și pentru a avea rezultate cât mai bune trebuie să avem o alimentație sănătoasă, să ne hidratăm corespunzător și eventual să facem și puțină mișcare.

Ce produse folosiți pentru a ține celulita la distanță?

You may also like

17 comentarii

  1. mie nu mi se pare ca tu ai avea probleme cu celulita, dar poate nu vad eu bine. Sau poate folosesti cremele astea mai mult pentru mentinere. Oricum, inteleg ca sunt produse profesionale, deci rezultate vei avea, dar trebuie folosite pentru o perioada mai lunga de timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.