Ultima comandă DropShip-clothes!

Mi-a ajuns comanda acum ceva timp în urmă doar că vremea nu mi-a permis să fac poze și, în plus, am avut și câteva probleme de sănătate și uite că s-a cam întârziat. Mi-am luat 3 lucruri de pe Dropship-clothes.com. Prețurile sunt mici de tot și nu mă așteptam la o calitate prea bună.

Rochie cu paiete aurii

Rochia asta a fost cea mai scumpă piesă vestimentară din cosul meu de cumpărături. Îmi doream o rochie mai glamouroasă și uite așa am ajuns la acest model. Mi-a plăcut culoarea, m-a atras modelul și uite așa a ajuns la mine. Modelul se prinde cu 2 năsturei pe interior și are o curelușă în talie din același material. Materialul este elastic și se așează frumos pe lângă corp. Eu am ales mărimea L și am făcut o alegere bună pentru îmi vine perfect rochița. O puteți găsi aici online.

Blugi evazați cu pete de leopard

Eram curioasă cum este să port o pereche de blugi evazați. Nu am mai purtat de mult așa că eram curioasă să văd cum sunt. Zvonurile care circulau în online promiteau că acestea urmează să fie la modă în scurt timp. Nu prea cred că mă pot obișnui prea ușor cu schimbarea asta. Iubesc colanții și pantalonii pe corp.

Ca idee, blugii aceștia au un material moale și ușor elastic. Se așează foarte frumos pe corp. Mi-a dat mari bătăi de cap încălțămintea. Nimic din ceea ce probam nu mi se părea că se potrivește cu ei și doar acești pantofi au fost potriviți. În definitiv mi-a plăcut mult cum s-au așezat, cum s-au văzut și prețul este relativ mic. Îi puteți vedea aici.

Pantaloni skinny cu print army

Revenind la ideea pantalonilor skinny, îndrăznesc să vă arăt prima mea perechi de pantaloni army. Nu am nimic cu acest print și mi s-au părut tare drăguți. M-a atras faptul că sunt foarte purtabili într-un outfit casual elegant sau chiar sport. Materialul este la fel ca cel al blugilor. Moale și elastic și vine perfect pe picior. Mă bucur că nu este foarte subțire și se așează perfect! Acești pantaloni îi puteți găsi aici pe Dropshipclothes.com.

Sunt curioasă care dintre cele trei piese vestimentare vă plac? Ați comandat până acum ceva de pe Dropship-clothes.com?

You may also like

19 comentarii

  1. Foarte eleganta rochia pe care ti-ai luat-o!! Asa stralucitoare, mai ales in lumina soarelui. Blugii mi se par unicat. Nu am mai vazut acest model. Iar pantalonii army… mereu mi-am dorit o pereche! ^_^ Sa le porti sanatoasa!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.