Cum alegem o trotinetă cu 3 roți

De câteva zile fetița mea, Cristina care are 4 ani și jumătate, a început să mă bată la cap obsesiv că vrea trotinetă. Am mai avut o trotinetă cu care s-a distrat anul trecut doar că era destul de incomod de mers cu ea. Dădea o dată din picior și nu înainta nici măcar 50 de metri și era puțin cam grea pentru ea. Acum nu știu dacă trotineta era prea mare sau copilul prea mic. Cert este că vedeam în parc copii de vârsta ei care mergeau fără probleme cu trotineta și copilul meu nu reușea mare lucru.

Achiziția unei trotinete noi

Săptămâna trecută a fost răcită și a stat acasă. A avut timp suficient să-mi amintească zilnic că vrea trotinetă și ea nu are. Deja mă săturasem de discuția asta și cred că asta își dorea și ea. Să cedez psihic și să cumpăr una. Aveam idee ce mi-aș dori, dar nu știam nimic despre prețuri. Primul pas a fost să intru pe Noriel și am găsit această trotinetă. Adică este 150 lei și este cu Minnie. Nimic mai mult, nimic în plus.

M-am hotărât să consult și alte oferte așa că am apelat la prietenul meu google. Pur și simplu am căutat trotinete cu 3 roți și primul site care mi-a ieșit în cale a fost emag. Nimic mai simplu! Primul model pe care l-am remarcat a fost la 79 lei, roz și cu roți luminate. Mai exact, modelul de mai sus. Mi s-a părut o afacere super bună așa că am analizat puțin detaliile oferite și review-urile pozitive pe care le avea. Singurul aspect care m-a făcut să mă orientez către un model similar a fost faptul că nu era menționată greutatea.

Trotineta aleasă de mine

Modelul ales de mine este acesta. Ce m-a atras la ea a fost faptul că are 3 trepte de înălțime, roți luminate pe față și pe spate, frână pe roata din spate, are doar 1,9 kg și se poate lăsa stânga dreapta pentru a lua mai ușor curbele. În realitate, multe din funcțiile pe care le are nu știe încă să le folosească. Nu știe să pună frână dacă apasă pe roata din spate și nici la faza cu luarea curbei nu se descurcă excelent. Și cu toate astea, mă bucur că îi place și că este încântată de ea.

Mi-a plăcut enorm de mult promptitudinea firmei care a expediat această trotinetă. Am comandat-o joi la ora 13 și vineri la ora 11 curierul mi-a livrat comanda. Nici nu puteam să sper că o primesc atât de repede.

Ca și puncte negative aș putea să spun că este faptul că mergea un pic mai înaltă pentru fetița mea. Chiar dacă are acele 3 trepte, tot mi se pare că nu este suficient de înaltă pentru ea, dar asta e. S-o folosească vara asta și tot sunt mulțumită. Un alt aspect neînțeles este faptul că trotineta este pliabilă cel puțin în titlu. În realitate, ea se desface dacă vrei s-o pui în mașină și nu mi se pare ok titulatura atribuită.

Trotineta aleasă de mine a fost 88 lei și cu transport am plătit 105 lei. Consider că am făcut o afacere bună și sunt mulțumită. Analizând situația acum, cred că aceleași rezultate le-aș fi putut obține și cu prima trotinetă doar că mă ajungea cu 10 lei mai ieftin.

You may also like

14 comentarii

  1. trotineta a primit si nepoata-mea saptamana trecuta, dar ea e prea mica si nu prea o lasam cu ea pentru ca refuza sa poarte casca si altfel nu avem curaj sa o lasam singura pentru ca sigur face buf. La 2 ani…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.