5 idei haioase de cadouri pentru cei apropiați

De câte ori n-ai fost pusă în fața faptului împlinit și să nu știi ce cadou să-i cumperi prietenului. Vrei să ieși în evidență, să impresionezi, să nu coste mult și să fie ceva care să-l poate păstra drept amintire. Mă gândesc tot timpul la aceste aspecte și vreau să fac cea mai inspirată alegere chiar dacă nu-mi iese de fiecare dată. Vin în ajutorul vostru cu câteva cadouri amuzante atractive.

Principalele cadouri la care te gândești atunci când trebuie să cumperi ceva sunt parfumuri, genți, accesorii, aparat de ras, ceas, telefoane, etc. La astea se gândește toată lumea și tocmai din acest motiv vreau să vă propun câteva chestii puțin mai haioase. Mi-aș dori măcar să vă smulg un zâmbet dacă nu v-am ajutat în nici un fel sugestiile mele.

Cadou pentru partenerul tău

Nu cred că aș avea curajul să-i fac acest cadou tatălui. În schimb, ar fi un cadou super amuzant pentru soțul meu. Totul trebuie tratat ca atare și să nu vă fugă mintea la trăznăi. Pe mine nu m-ar deranja să primesc un bol de acest gen și cred că aș fi super amuzată de situație.

Cadoul potrivit pentru ea, pentru el sau pentru cei mai buni prieteni

Acesta consider că este un cadou cu totul special. În primă fază poate părea amuzant, dar cu timpul cred că va fi util și uite așa propriul telefon ajunge să țină loc brio unui calculator. Pentru mine ar fi o chestie foarte utilă pentru că eu scriu mult și când spun asta nu mă refer doar la mesaje. Mesajele sunt de obicei scurte și la obiect și se pot scrie direct de pe telefon. Tastatura aceasta laser este bună pentru persoanele care vor să-și noteze ideile în telefon sau care au ceva mai mult de scris în mailuri, documente, etc. Prețul nu este tocmai prietenos și din acest motiv consider că este potrivit pentru o persoană mai specială pe care vrei s-o impresionezi.

Cadou pentru mama

Orice mamă este îndrăgostită de flori. Unele preferă să aibă grădina plină, altele se mulțumesc doar cu câteva ghivece. Eu am doar 6 flori și cânt trebuie să le ud deja dau de greu. Mă gândesc că ar fi tare interesant un sistem de acest gen. Pui apă în norișori și aceștia picură pe plantă până în momentul în care aceasta se epuizează. Norișorul ar putea fi mai mare să poate face față și în momentul în care sunt eu plecată câte-o săptămână de acasă.

Cadou pentru prietena ta

Fiecare dintre noi are prieteni. Ce poate fi mai frumos decât să stăm împreună la un film în weekend. Evident că la film merge un pop corn și de aici și ideea acestui container de pop corn. Mă gândesc că acest suport ar ajuta să nu se mai facă mizerie și să nu mai rămână dâră de floricele în urma nimănui.

Cadou pentru el

Mie personal mi se pare interesantă cea cu grenada. Cea cu pistol nu mă atrage atât de tare.Cu toții avem nevoie de o agendă și îmi este greu să cred că aceasta nu-și va găsi utilitatea în viața de zi cu zi.

Îmi plac aceste idei de cadouri ușor diferite față de cele cu care ne întâlnim mai tot timpul. Cu siguranță pe viitor mă voi inspira din acest magazin cadouri pentru cei dragi.

Vă plac cadourile amuzante prezentate? Care credeți că este cel mai inspirat?

 

MA GASESTI SI PE RETELELE SOCIALEShare on Facebook
Facebook
0Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Pin on Pinterest
Pinterest
0

You may also like

7 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.