Cum să oferi cele mai inspirate cadouri

Într-o lună este ziua mea și nu am pregătit nimic special. În schimb, mă gândesc încă de pe acum la cadourile pe care le-aș putea primi. Tot timpul am diverse dorințe și anul ăsta îmi doresc să nu-i mai ia pe nepregătite pe cei din jur așa că m-am gândit la o stratetgie eficientă. Eficientă atât pentru mine, cât și pentru prietenii mei. Este un sistem foarte bine pus la punct despre care vreau să vă povestesc și vouă pentru că v-ar putea fi de un real ajutor.

Cum să primești cele mai potrivite cadouri

De câte ori trebuia să cumpărați un cadou pentru un prieten și totuși nu știați către ce să vă orientați? Pe de-o parte îți este prieten și consideri că-l cunoști suficient de bine, dar când vine vorba despre cadoul perfect totul se schimbă. Poate că își dorește lucruri mult mai scumpe decât și-ar putea permite. Poate că îi este rușine să recunoască că are nevoie de o pereche nouă de blugi sau un produs despre care îți este rușine să spună.

Oare ce să-i mai cumpăr anul ăsta?

Are de toate, oare ce l-ar mulțumi?

Sigur nu va fi încântat de cadoul ales de mine!

Eu recunosc că sunt o persoană dificilă. Poate că mi-am luat tot ceea ce am avut nevoie sau mi-am strâns bani ca să îmi fac micile plăceri. Asta nu înseamnă că nu am pe listă cel puțin 3 lucruri pe care mi le doresc și nu mi le-am cumpărat încă. Tocmai din acest motiv vreau să-mi ajut prietenii să-mi aleagă cadoul perfect.

Cadolist este site-ul care te ajută să faci cadouri potrivite

Cadolist.ro este site-ul care te ajută să-ți faci o listă cu cadourile pe care ți le dorești. Tot procesul este extrem de simplu și aș vrea să vă arăt pașii pe care urmează să-i parcurgeți.

Primul pas este crearea unui cont pe site în care se menționează și data nașterii. Următorul pas este crearea unei liste în functție de evenimentul care urmează să aibă loc. Sunt foarte multe evenimente pe site precum: nuntă, botez, casă nouă, petrecere, zi de naștere, etc.

Crearea listei propriu-zise este foarte frumos gândită. Se poate trece numele produsului dorit urmat de link-ul acestuia. Al treilea câmp este opțional și aici puteți trece alte detalii despre produs, mărime, culoare, etc. Lista poate fi atât de lungă pe cât vă doriți. Se pot adăuga mai multe produse pe o listă și fiecare persoană care o consultă se poate inspira. Fie că alege un produs mai ieftin sau se cuplează mai mulți prieteni pentru cumpărarea unuia, important este că primiți ceea ce vă doriți.

Lista poate fi făcută publică pe rețelele de socializare sau poate fi trimisă pe mail prietenilor. Este ușor de întocmit și satisfacția este maximă pentru că veți primi exact ceea ce vă doriți.

Este primul an în care am aplicat această metodă de abordare a petrecerii mele, iar dacă aceasta va avea succes, voi repeta procedura și pentru celelalte evenimente importante din viața mea. Vă invit și pe voi pe Cadolist.ro să vă creați propria listă. Vă asigur că prietenii o vor consulta cu drag

You may also like

21 de comentarii

  1. Foarte interesant, eu si colega mea de banca, cand eram in liceu faceam astfel de liste, doar ca pe foaie, insa eu ii luam ce isi dorea, iar ea nu. :))))

  2. Ai pus un iPhone pe lista, a? Eu am fost ceva mai cuminte. Nu am cadouri asa scumpe in lista mea de dorinte de pe Cadolist, asa ca poti veni linistita la ziua mea, ca nu vei face gaura in buget. Te-am adaugat si la prieteni pe site, sa vad cam ce mai vrei de ziua ta.

  3. Ei bine, mă bucur tare mult că a ajuns și noi ideea.
    Îmi fac lista să fie timp pentru alegerea cadourilor până la ziua mea și să nu rămân cu scuze ca nu au știut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.