Bluză subțire pentru acest început de toamnă (OOTD)

A trecut atât de repede luna august încât nici nu pot să spun că am apucat să trăiesc la maxim. Ce-i drept a fost o lună plină de evenimente, de aniversări, 2 mini vacanțe și multe alte distracții care m-au solicitat și de care m-am bucurat. În concluzie, a fost o vară frumoasă de care m-am bucurat din plin. Pentru că luna septembrie se anunță tot una călduroasă am decis să vă arăt o bluză perfectă pentru aceste zile de vară.

Bluză din saten cu imprimeu floral Mathilde

Iubesc bluzele care cad lejer pe lângă corp și care îmi oferă o anumite libertate de mișcare. Această bluză de la Mathilde.ro are un material foarte fin și elegant. În partea din față a bluzei este din saten. Materialul este lucios și potrivit pentru o ținută casual sau chiar casual elegantă. Imprimeul este unul floral pe un fundal roz pudrat extrem de girly. Eu am preferat să o asortez cu o pereche de pantaloni, însă pe site este prezentată în combinație cu o rochie. Se vede tare interesant și așa.

În partea din spate este un material gri simplu. Mânecile sunt tip fluture și lasă  umerii la vedere. Este un model foarte interesant pentru persoanele care își lasă mâinile la vedere și preferă să-și acopere decolteul. Combinația de culori și modelul bluzei sunt foarte interesante și cred că și-ar putea face loc în garderoba oricărei persoane care se respectă.

Eu am asortat această bluză cu o pereche de pantaloni gri evazați și pantofi cu toc. Problema a venit din partea criticului meu vestimentar care a refuzat să vă arate ținuta completă și a preferat să pună în valoare doar bluza. Poate că a făcut o alegere bună.

Întreținerea hainelor Mathilde.ro

Hainele pe care le am de la Mathilde.ro sunt extrem de calitative și se vede că materialele folosite sunt de cea mai bună calitate. Acestea au finisaje perfecte, iar combinația de culori și modelele hainelor sunt perfecte pentru persoanele iubitoare de frumos care acordă o notă aparte felului în care se îmbracă. Pe mine m-a impresionat colecția acestui designer și vă invit și pe voi pe site să aruncați o privire. Zilele astea am să vă arăt cea mai spectaculoasă rochie pe care o am de la Mathilde și sigur o să vă placă.

Ce părere aveți de această bluză? Hainele Mathilde sunt pe placul vostru?

You may also like

8 comentarii

  1. materialul se vede clar ca este de calitate si modelul este si el mai mult decat simpatic, dar eu m-am obisnuit cu tine in haine cu decolteu ceva mai adanc si parca zic ca te acopera prea mult. Poate daca mai dezgolesti ceva in partea de jos, sa ne arati picioarele alea frumoase intr-o fusta….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.